Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +93
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

#lumpenpazifismus :)
Ciekawe co jest lepsze dla Niemiec i Francji, czy ktoś to jakoś u nich policzył w pieniądzach, pytanie co lepsze biznes i interesy z Rosją czy interesy z tymi 10- 15 państwami na wschodzie, które czują się zagrożone bo będą następne. Wydaje mi się, że ta druga opcja lepsza, więc to głupota tych polityków.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Produkcja wielu komponentów może się przestać opłacać.
Trzeba zawsze pamiętać że Niemcy to naród handlarzy, to była ich główną siłą od wieków. Okres wpływów pruskich był wyjątkowy.
@GhorgorBej:
Niemcy to naród rolników i przemysłowców. Praca i produkcja jest tym co ich napędza.
Twitt dotyczy otwartego listu do władz od grupy obywateli, która domaga się wstrzymania dostaw broni na Ukrainę. Ale najlepiej wrzucić tam zdjęcie Scholza i hurr durr Niemcy złe XD
Komentarz usunięty przez autora
DE:
@mateussz7: już na Merkelową było parę ciekawych dowodów, nie wątpię, że tam pół rządu dogadane, Niemcy i Ruscy to się lubią ( ͡