@habib: No ma. Myslalem ze OP sie swastyki uczepil.
Tatulowanie facjaty malarza to jednak cos innego niz tatulowanie tysiacletniego+ symbolu szczescia ktory przez to ze ktos sie nim posluzyl ktos inny "zrzucil z rowerka"
tysiacletniego+ symbolu szczescia ktory przez to ze ktos sie nim posluzyl ktos inny "zrzucil z rowerka"
@gorzki99: znajomy swego czasu był w siedzibie głównej pewnej azjatyckiej firmy, lidera w swojej branży, gdzie w znaku firmowym mieli to rzeczywiście szczerze jako symbol szczęścia, jako jeden z elementów znaku
Chwilę mu zeszło przekonanie ich, że jeśli chcą wejść na Europę, muszą to zmienić, nie mają wyjścia. Chcąc nie chcąc, poszli na to
Chwilę mu zeszło przekonanie ich, że jeśli chcą wejść na Europę, muszą to zmienić, nie mają wyjścia. Chcąc nie chcąc, poszli na to
@spere: I o tym mowie. Jeden debil sobie cos ubzdural i wieki tradycji poszly w p---u bo drugi debil sobie tez cos ubzdural. Czyms sie ci dwaj debile roznia?
Jak sam podales przyklad - japonce maja jednak rozum bo: a) wiedza co oznacza
@jakub-krzewicki: Bardziej chodzilo mi o wykorzystanie symbolu krzyza przez jakiegos takiego "drugiego malarza". Zamiast swastyki bylby krzyz. Czy tez by ten symbol zdelegalizowano czy jednak nie do konca?
źródło: comment_1650641274J8RmtIN4lstU9A2aPA5Ufq.jpg
Pobierz@aaron___b: G---o. Mam nadzieję, że pomogłem.
Swoja droga to srednio mi to na tatuaz wyglada. Trochu taki jakis "wyblakly"
Pogooglaj sobie o symbolu swastyki na mundurze polskim. "Trochu" sie
źródło: comment_1650642017TDFIdKheVx6b7GLrKlmNMw.jpg
PobierzTatulowanie facjaty malarza to jednak cos innego niz tatulowanie tysiacletniego+ symbolu szczescia ktory przez to ze ktos sie nim posluzyl ktos inny "zrzucil z rowerka"
@gorzki99: znajomy swego czasu był w siedzibie głównej pewnej azjatyckiej firmy, lidera w swojej branży, gdzie w znaku firmowym mieli to rzeczywiście szczerze jako symbol szczęścia, jako jeden z elementów znaku
@spere: I o tym mowie. Jeden debil sobie cos ubzdural i wieki tradycji poszly w p---u bo drugi debil sobie tez cos ubzdural. Czyms sie ci dwaj debile roznia?
Jak sam podales przyklad - japonce maja jednak rozum bo:
a) wiedza co oznacza
źródło: comment_1650646173zYezw69549ix2S7xmZtBgq.jpg
Pobierz:PP
źródło: comment_16506463642FdYoG5tRcwTSxtXEYPq6n.jpg
Pobierzźródło: comment_1650646533ez6hxGIq0g1eaIJHYNNv7y.jpg
Pobierzmatka odpowiedziała - na dupie sobie zrób
źródło: comment_1650653701x52xuDRes5Q3dGMVZ7tj9z.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora