Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +23
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +36
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
I tu wkracza osoba Putina. Człowiek słabego pochodzenia, niski i wcale nie atrakcyjny. Mówi wam to coś? No właśnie. Ale Putin nie siedział w młodości na portalu że śmiesznymi obrazkami. Miał cele które punkt po punkcie osiągał. Wychodowal sobie jaja że stali nie oglądając się na to co mówia inni.
Przywodca największego kraju na świecie, bogaty jak mało kto, otoczony pięknymi kobietami. Ale wiadome hehe zazdrość duża to się jedzie po nim jak po burej suce. I nie mówię tu tylko o chłopakach z tagu przegrywa bo #normictwo co zaklepalo sobie dożywotni #kredythipoteczny, ma swoje gderajace #karyna co mówi mu, że #seba to zabrał Monikę na wakacje do Grecji. Tak do ciebie pisze normiku co zmieniasz pieluchy swojemu/nie swojemu dziecku łudzacy się, że to co masz to jest to co w życiu trzeba osiągnąć. I tak twoja Karyna cię kocha i nie ma #bolecnaboku xd.
Im więcej wpisów czytam tym bardziej zdaje sobie sprawę jak bardzo zazdrościcie i jak w bardzo jesteście niezadowoleni ze swojego życia. Pozostaje się wam pogodzić z tym że ktoś jest prawdziwym graczem a wy jesteście zwykłymi npc co chodzicie do roboty i na nic na tym świecie nie macie wpływu.
Żeby nie było. Nie uważam Putina za dobrą osobę. Ale on przynajmniej robi swoje a nie czeka z założonymi rękami aż ktoś coś mu da albo że samo się coś zmieni.
Przemyślcie to proszę zanim będziecie pisać swoje kolejne #wysryw.
#chad #putin #blackpill #redpil #bluepill #rosja #ukraina #wojna #zsrr #polityka #rozwojosobisty
Komentarz usunięty przez moderatora