Aktywne Wpisy

SunnO +87
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
credenss +33
źródło: 1000038385
Pobierz

Mirki, potrzebna pomoc, biedny student potrzebuje wsparcia ( ͡° ʖ̯ ͡°) jestem tu od 13 lat i nigdy o nic nie prosiłam
Piszę pracę licencjacką i prowadzę badanie ankietowe na temat motywowania pracowników z branży #it. Badanie zajmie około 15 minut. #rozdajo dwie karty podarunkowe na Allegro, obie o wartości 100 zł. Losowanie odbędzie się 26.04.2022 r. o godzinie 20:00.
Link do ankiety: https://ankieteo.pl/s/motywowanie-w-procesie-rekrutacyjnym-w-branzy-it
Limit ankietowanych to 250 ( ͡º ͜ʖ͡º) mam nadzieję, że dobijemy! (kto pierwszy ten lepszy)
W losowaniu biorą udział osoby, które zaplusują wpis oraz wyślą screena potwierdzającego uzupełnienie ankiety (odrzucenie z ankiety się nie liczy)
Z fartem!
źródło: comment_1650563458TzWDFfRDAJffN5b4Em1ggH.jpg
Pobierzźródło: comment_1650563827IBiUECu5CLCSejSkdAmk68.jpg
Pobierzźródło: comment_16505646071spbwYgICX5IWpIPATKuC5.jpg
Pobierzźródło: comment_1650564696mIlUsAXEmytwUG6t79hgHL.jpg
Pobierz