Aktywne Wpisy
dexter1213 +94
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz
wybryk_natury +199
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kupujący od razu po odebraniu przesyłki założył mi dyskusję takiej treśći:
Powód otwarcia dyskusji: wada wykryta podczas używania
Wszystko było oryginalne i termin ważności przy PAO 36M nie ma zastosowania bo produkt był nienaruszony. Zwrot mu oczywiście przyjmę, bo muszę do 14 dni, natomiast nie jestem Notino.pl i bardzo mi się nie podobają te kłamstwa o nieoryginalności i to że chce mi zwrócić rozpakowany i używany produkt, którego już nie sprzedam po takiej samej cenie.
Planuję mu odpisać, że pomniejszę mu zwrot środków o zużycie i uszkodzone opakowanie. Czy dobrze to robię?
#kiciochpyta #oszukujo #prawo
Julian dla zasięgu
źródło: comment_1650478258mfcAgtfPyPHgoM1NO5gqLT.jpg
PobierzNajpierw się czepiał, że przesyłka nie doszła mu na czas przed świętami, bo InPost się opóźnił, na co nie miałem wpływu xD
Potem we wtorek odebrał i od razu zwrócił zarzucając najpierw przeterminowany produkt, potem, że nieoryginalny.
Jedyny problem jaki teraz mam, że zwrot już do mnie jedzie, ale mam też inne przesyłki
Generalnie jeśli udostępnisz smarta to nawet jako osoba prywatna musisz przyjąć zwrot. Tutaj smart ostatecznie nie był dostępny z tego co mówisz, więc trochę problematyczna sprawa. Raczej do rozpatrzenia tutaj na korzyść kupującego, bo jednak info o 14 dniach było.
Druga sprawa, że masz pełne prawo do pomniejszenia kwoty zwrotu. Nie sprzedasz już perfum w