Aktywne Wpisy

atack12 +45
Dzisiaj pobije rekord na dostawy. Propozycje możecie pisać i będę losowo wybierał. Do końca dnia będę wysyłał. Nie ma limitu pln (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #danielmagical #patostreamy
Oczywiście gdy święta Ukraina (ponownie) wysadza w powietrze cywila w miejscu publicznym raniąc osoby postronne to jest OK i to wcale nie jest terroryzm bo święta Ukraina może robić absolutnie co chce i nie musi przestrzegać jakichkolwiek zasad.
Zbrodnie wojenne na froncie i terroryzm, to chleb powszedni świętej Ukrainy.
#ukraina #wojna #rosja
Zbrodnie wojenne na froncie i terroryzm, to chleb powszedni świętej Ukrainy.
#ukraina #wojna #rosja
Niestety czasami trzeba zmierzyć się z hejtem ze strony chudych szczurów - ten musiał przez ekranik wyczuć mojego masywnego bicka i musiał zhejtować to że napisałem że mam ochotę zjeść kebaba o 10 rano (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pamiętajcie - nie dajcie się hejtowi sucharów, jedzcie dużo i często, żeby być ogromnym i silnym. Bo dieta to podstawa ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Niech moc będzie z Wami!
#mikrokoksy
Wiem bo nie ćwiczę i mimo faktycznego posiadania bjcka i zajebiście wyrobionych nóg to jestem trochę fest ulany, główny plus jest taki że tak tego nie widać jak ma się 194 wzrostu
No jest jeszcze realne zycie, gdzie ja jako chudy szczur jestem 3x bardziej wysportowany od wszystkich kumpli z silki, co nie moga uprawiac normalnego sportu, bo w pilke nim ten zrobi pol obrotu to go 4 razy przedrybluje xD
- duże łapy bez płaskiego brzucha się nie liczą
- kratka na brzuchu u chudego typa z łapkami jak afrykańskie dziecko się nie liczy
- duże cycki u grubej laski się nie liczą
Tzn. moze to tez przez to, ze ze wzgledow zdrowotnych nie moge zbytnio dzwigac zelastwa, ale raz, ze sposrod setek mozliwych aktywnosci sportowych silownia to najnudniejsza rzecz pod sloncem. Dwa, to zeby miec faktycznie taka sylwetke, by to mialo wymierny wplyw (chociaz i tak zarowno mnie jak i sporo ludzi takie podejscie smieszy) na to jak jestes postrzegany to juz wymaga kazdego poswiecenia sie i silowni i diecie. Ja akurat
Co do tego czy jest nudna czy nie, to już kwestia indywidualna, niektórzy lubią rywalizować z
@panTralalinski: jak jest awantura na dyskotece to się liczą xD