Wpis z mikrobloga

@DrGreen_2: Nie używałem, ale z tego co można wyczytać na examine.com to większość supli uznawanych za boostery testosterony działa raczej na libido, a nie sam testosteron. Więc może Ci się wydawać, że teść się podniósł, bo jesteś bardziej napalony, ale to nie z tego powodu
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DrGreen_2: te wszystkie działania ziółek itd to raczej subtelne, lekko coś tam na więcej zasadzie placebo. Poza tym raczej jak już to długie stosowanie. Próbowałem tongat Ali ze SA i po dwóch miesiącach nie poczułem działania.
@Lewusx: tongkat niby ma sporo badań, ze potrafi podnieść o kilkadziesiąt %, aczkolwiek w granicach wideł oczywko. Ja raczej też nie odczułęm mimo sporych dawek, może gdzieś tam minimalnie na libido itd.
@Blahhblahh: W sumie to masz racje, może najpierw zrobię sobie badania i sprawdzę poziom. Nie czuje żebym miał niski ale mam już lat 40 wiec pewnie idealnie nie jest! A ten Magnum wyglada ciekawie.
@DrGreen_2: no ja z ciekaowści chcę żebyś zrobił badania i czym ten Magnum rzeczywiście Cię ruszy, bo ja mam badania z listopada gdzie miałem ~350, potem 40 dni m.in na tym suplu i na badaniach wyszło ~880 i estro delikatnie poniżej normy. I chce zoabczyć czy to rzeczywiście zasługa Thrusta :D.
No a takie badanie teść+estradiol to max 50 zł więc tyle co jedna pizza, nie ma co tu w ogóle