Aktywne Wpisy
Sercekapusty +2
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie

drobne_na_taryfe +211
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: 1000012557
Pobierz

#motocykle #motocykle125 #opony #wulkanizacja #kiciochpyta
źródło: comment_1649928028yNBqnAJOcNQWbbh4D0mcxw.jpg
Pobierz@veranoo: Powiem Ci, że to nie jest żaden argument. Takie 125 do 90km\h spokojnie się buja i to już są prędkości przy których można sobie mocno krzywdę zrobić.
Metzeler ma dosyć przystępne cenowo gumy.
@Zielony34: W poprzednim sezonie założyłem na tył m5 Metzeler-a, a wczoraj zamówiłem taką samą na przód.
Zasada jest taka ze jak to przod i mocy motocykl to sie zawsze wymienia na nowa. Tył natomiast zawsze sie naprawia.
@smiech2: Popieram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xibit: No właśnie, dlatego zamówiłem, zastanawiam się czy dokulam się do wulkanizacji. Dzisiaj sprawdzę czy trzyma ciśnienie na pobliskiej stacji.
@smiech2: NIe, zdecydowałem się ją wymienić tak jak napisałem. Tylko wymiana opony w moto jest trochę problematyczna.
PS: Taki cudak jakbyś był ciekawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1649929244nTJApaMvhjikn2RgrNLYaN.jpg
PobierzPo prostu nie pruj 80km/h a 50km/h max i będzie dobrze*
Super wygląda jak na tą pojemność
źródło: comment_1649931640PyB1IuuHXLrCasmSKRmADY.jpg
Pobierzźródło: comment_1649931722YIfRsNAEMi3mXzCJr11l28.jpg
Pobierz