Aktywne Wpisy

dr_Batman +109
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz
LamajHarma +159

Tak, zdecydowanie, tylko Ty tak uważasz.
Np. że wojna na Ukrainie to ustawka a Zelenski to agent Rosji. Ustawka w Buczy. Wywiad z prorosyjskim Piskorskim.
Bronisz czego takiego?
Komentarz usunięty przez moderatora
Na Korwina, bo chce zbadania sprawy Buczy.
Wykopki by nawet uwierzyly jakby Ukraińcy zrobili deep fejka z Putinem, gdzie ten mówi po polsku, że jest dalekim kuzynem Kosiniaka-Kamysza.
Cieszę się, że pomogłem :*
@ebismolarek: Piszesz nieprawde. Korwin był atakowany, bo stwierdził, że to ustawka, a Rosjanie niewinni na 99,9 %.
Siejesz teraz ruska propagande i dziwisz się, że ktoś to krytykuje.
Rzucili się na niego, że przewidywał, że wojny nie będzie, podczas gdy guru Bartosiak miał takie same oceny co do prawdopodobieństwa tej wojny.
Ruską propagandą jest dążenie do zbadania prawdy? Nie sądzę...
@eFieN: kek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcę mi się przeglądać twojego profilu, ale czy aby ta krytyka Ukrainy nie była po prostu powielaniem rosyjskiej propagandy? Bo jak pytasz czy ludzie zaczęli utrudniac robotę trollownia poprzez to, że przestali wierzyć w wytłumaczenie "ja tylko zadaje pytania" to tak, dzieje się to i bardzo dobrze.
źródło: comment_1649841931Rh7AmDtyhoRg7UUGLY9wG6.jpg
Pobierz@ebismolarek: w sprawie wyspy miał racje i też już to wtedy wiedziałem, bo naweu Ukraincy przyznawali wtedy, że oni mogli przeżyć. W sprawie Mariupola racji nie miał i powtarzał fejki.