Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To jest chore. Przypomina mi to Orwella , tam też jak gość rozmawial o czymś w inny sposób niż powienien to mu wbijali na chate smutni panowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@eFieN: nie podajesz konkretnych przykładów to trudno ocenic. Natomiast z tego co widze to ten Piton wrzuca bzdurne teorie co tylko swiadczy o jego inteligencji.
Np. że wojna na Ukrainie to ustawka a Zelenski to agent Rosji. Ustawka w Buczy. Wywiad z prorosyjskim Piskorskim.
Bronisz czego takiego?
  • Odpowiedz
@eFieN: To walka z wiatrakami. Ludzie dalej są w amoku. Na Brauna naskoczyli, bo chciał przestrzegania protokołu dyplomatycznego xD
Na Korwina, bo chce zbadania sprawy Buczy.
Wykopki by nawet uwierzyly jakby Ukraińcy zrobili deep fejka z Putinem, gdzie ten mówi po polsku, że jest dalekim kuzynem Kosiniaka-Kamysza.
  • Odpowiedz
@szurszur: Oglądam go czasem i potwierdzam jeden przykład z tego co piszesz. Ciekawe pytanie zadał czy np sami Ukraincy nie poukładali zwłok w buczy by zrobić do tego material (ruskie zabili / ukraince poukładali do swojej propagandy). Widzielismy już w poprzednich dwóch latach np manekiny w szpitalach chorujące na największą pandemie świata. Tak więc takie pytania powinno się zadawać.
  • Odpowiedz
Na Korwina, bo chce zbadania sprawy Buczy.

@ebismolarek: Piszesz nieprawde. Korwin był atakowany, bo stwierdził, że to ustawka, a Rosjanie niewinni na 99,9 %.
Siejesz teraz ruska propagande i dziwisz się, że ktoś to krytykuje.
  • Odpowiedz
@szurszur: A ty jesteś ekspertem od ruskiej propagandy czy o co chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nienawidze takich osób , (Jak nie glosujesz na pełoo to musisz byc pisowiec) ( jak nie powielasz ukrainskiej narracji to jestes ruska onuca) Jak cos to cos tam, i tak w kółko czarno-bialy film.
  • Odpowiedz
@szurszur: był też atakowany jak powiedział, że Wyspa Węży to fejk albo śmierdziała mu instagramerka w Mariupolu.
Rzucili się na niego, że przewidywał, że wojny nie będzie, podczas gdy guru Bartosiak miał takie same oceny co do prawdopodobieństwa tej wojny.
Ruską propagandą jest dążenie do zbadania prawdy? Nie sądzę...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
To jest chore. Przypomina mi to Orwella

@eFieN: kek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcę mi się przeglądać twojego profilu, ale czy aby ta krytyka Ukrainy nie była po prostu powielaniem rosyjskiej propagandy? Bo jak pytasz czy ludzie zaczęli utrudniac robotę trollownia poprzez to, że przestali wierzyć w wytłumaczenie "ja tylko zadaje pytania" to tak, dzieje się to i bardzo dobrze.
a.....s - > To jest chore. Przypomina mi to Orwella
@eFieN: kek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcę ...

źródło: comment_1649841931Rh7AmDtyhoRg7UUGLY9wG6.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
był też atakowany jak powiedział, że Wyspa Węży to fejk albo śmierdziała mu instagramerka w Mariupolu.

@ebismolarek: w sprawie wyspy miał racje i też już to wtedy wiedziałem, bo naweu Ukraincy przyznawali wtedy, że oni mogli przeżyć. W sprawie Mariupola racji nie miał i powtarzał fejki.

Ruską propagandą jest dążenie do zbadania prawdy? Nie
  • Odpowiedz
@szurszur: A moim zdaniem masz ego w------e w galaktyke k----x i tak zamknięta głowe że nie kumasz tego iż ktoś może mieć inne zdanie i nie brać udziały w tym tanim biało-czarnym cyrku.
  • Odpowiedz