Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka Fifi nie wychodzi z pokoju od tygodnia.. zaczynam sie o niego martwic
źródło: image
Pobierz
JatuArmy +88
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.

Nie biorą pod uwagę, że istnieją także ludzie, którzy starają się obiektywnie patrzeć na rzeczywistość - bez niepotrzebnego zrywu emocjonalnego. Po prostu pragmatycznie. Ale cóż, stado patrzy tam, gdzie aktualnie jest narzucana przez wszystkich "jedyna słuszna narracja".
To ta instagramerka, która "przetransportowana" do Rosji stwierdziła, że nie było ataku na szpital, do którego przyznał się Ławrow? ( ͡°
@the_good_guy: tak zgadzam się, miał racje tylko co do szczegółów faktu przezycia. Ja nawet wtedy pisałem, że Korwin piszac rozprawke o umieraniu prawdy i wybierajac za przykład te sprawe a ignorujac o wiele bardziej bezczelne kłamstwa rosyjskie gra na propagande
@eFieN: Ale ty bierzesz, tylko po innej stronie, niż my. Inni starają ci się to uświadamiać wskazując np. na źródło informacji z rosyjskiej propagandówki, a ty odbierasz to za atak na siebie a ty "tylko zadajesz pytania".
@aegispolis: to właśnie miałem na myśli w powyższych słowach. Korwin jest jak maszyna losująca, która co jakiś czas wypluwa z siebie ciąg cyfr będący np. bieżącą datą lub godziną i wtedy jest wielkie woooow, bo "to nie losowanie, tylko
@the_good_guy: Próbowałem to przetłumaczyć konserwom, a ostatnio szurom przez lata. Daj spokój, oni po prostu myślą w inny sposób, nie przegadasz. Chyba, że akurat trafisz na kogoś inteligentnego, który akurat wierzy w te rzeczy ze względu na młody wiek,
25 lutego:
- Wszyscy pogranicznicy zginęli bohatersko, ale nie poddali się. Zostaną oni pośmiertnie odznaczeni tytułem Bohatera Ukrainy - mówił prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski.
Szybkie demeni, po trzech dniach żołnierze z wyspy węży zmartwychwstali, jak oznajmia ewangelia według świętego Szuchewycza i Ukraińcy potwierdzili, że jednak mogą być w niewoli. Wyspa węży jest symbolem propagandy ukraińskiej i wykopków - do tej pory pelikany takie jak ty łykają propagandę
Tak, w tej sytuacji to jest bardzo szybkie dementi.
@ebismolarek: nieprawda. Był krytykowany, bo za przykład straszliwej propagandy dziwnym trafem wybrał sobie akurat wyspę Węży, a kupę dużo gorszych fejków rosyjskich kompletnie przeoczył.
Też nieprawda. Korwin twierdził że to fejka i ustawka.