Aktywne Wpisy

ComeByN +627
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz
Srasklacz +130
źródło: 1000011164
Pobierz

Tak, zdecydowanie, tylko Ty tak uważasz.
Np. że wojna na Ukrainie to ustawka a Zelenski to agent Rosji. Ustawka w Buczy. Wywiad z prorosyjskim Piskorskim.
Bronisz czego takiego?
Komentarz usunięty przez moderatora
Na Korwina, bo chce zbadania sprawy Buczy.
Wykopki by nawet uwierzyly jakby Ukraińcy zrobili deep fejka z Putinem, gdzie ten mówi po polsku, że jest dalekim kuzynem Kosiniaka-Kamysza.
Cieszę się, że pomogłem :*
@ebismolarek: Piszesz nieprawde. Korwin był atakowany, bo stwierdził, że to ustawka, a Rosjanie niewinni na 99,9 %.
Siejesz teraz ruska propagande i dziwisz się, że ktoś to krytykuje.
Rzucili się na niego, że przewidywał, że wojny nie będzie, podczas gdy guru Bartosiak miał takie same oceny co do prawdopodobieństwa tej wojny.
Ruską propagandą jest dążenie do zbadania prawdy? Nie sądzę...
@eFieN: kek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcę mi się przeglądać twojego profilu, ale czy aby ta krytyka Ukrainy nie była po prostu powielaniem rosyjskiej propagandy? Bo jak pytasz czy ludzie zaczęli utrudniac robotę trollownia poprzez to, że przestali wierzyć w wytłumaczenie "ja tylko zadaje pytania" to tak, dzieje się to i bardzo dobrze.
źródło: comment_1649841931Rh7AmDtyhoRg7UUGLY9wG6.jpg
Pobierz@ebismolarek: w sprawie wyspy miał racje i też już to wtedy wiedziałem, bo naweu Ukraincy przyznawali wtedy, że oni mogli przeżyć. W sprawie Mariupola racji nie miał i powtarzał fejki.