Aktywne Wpisy

IntruderXXL +172
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +115
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

#heheszki #mpgk #rzeszow #pdk
źródło: comment_1649832418AQu6iCbPj82yZgMLyZlMnL.jpg
PobierzUwielbiam te "pseudo" intelektualno-filozoficzno-populistyczne teksty (bez urazy). Świetnie się je wypowiada, gawiedź bardzo dobrze je przyjmuje, jednak po głębszej analizie, są nijakie.
Stosując taką retorykę, po co żyjesz? Po co się myjesz? Po co się ubierasz w czyste ciuchy? Teraz nie jest Ci wszystko jedno? Skoro nie jest Ci wszystko jedno, to po co to robisz, dla kogo? Jeżeli dla innych, to czemu masz być pochowany w śmieciach -
Uwielbiam te "pseudo" intelektualno-filozoficzno-populistyczne teksty (bez urazy).>
Też stanę się ich fanem. :D
No nie, za życia jesteś świadomą istotą, posiadająca zdolność postrzegania i komunikowania swoich spostrzeżeń i myśli. Jeżeli nie widzisz różnicy między żyjącym organizmem, a martwym to polecam podstawowy podręcznik do biologii.
Ale i tak najśmieszniejsze jest to, że się zesrałeś bo prawda w oczy kole, twoje myślenie życzeniowe nie zmienia faktów xD
No to lecimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jakie ma znaczenie to co napisałeś? Chyba nie bardzo rozumiesz, co ja napisałem.
Twoje istnienie, Twoje "myślenie" i Twoje "postrzeganie" nie ma żadnego znaczenia w skali wszechświata, tak czy siak wykończy go
Wyjaśnisz o co ci tu chodzi?:D Nie wiem po co żyje i mam to gdzieś co się stanie ze mną po śmierci gdyż mi to będzie leżeć. Tak ciężko
Właściwie, to myślałem, że dyskutujemy - wyminiemy się poglądami które nie mają na celu udowodnienia racji, ale przedstawienie swoich opinii i poddaniu ich krytyce.
Natomiast po czymś takim:
nie ma sensu
Nie. Ty sam sobie wmawiałeś co ja powiedziałem i na to odpowiadałeś
Ale to Ty dzwoniłeś.