Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +194
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
Gmeras +224
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

Ale pamiętajcie:
#kredythipoteczny #nieruchomosci #wiborowicze
@pastibox: to raczej nie nastąpi szybko
Nie widziałem ani jednego takiego wpisu. Za regularnie widzę setki wpisów takich jak Twój.
[]
@ste3: mam na tyle dobra sytuacje w pracy ze nie muszę tego robić, nie licząc wynajmów itp
Jasnym jest że kredytobiorca powinien być świadomy ze będzie płacić więcej…i 90% ludzi na tagu nie neguje tego.
@masaj: a tn rzad to sam sie wybral? Juz dwa razy i wszystko wskazuje na tobze sam wybierze sie po raz trzeci.
Jak zwykle wszystko wina kogos. Wszyscy winni. Rzad, sprzedawcy garnkow, banki tylko ludzie aniolki.
Jakos garnkoe nie kupuje i kredytu
Jesteś tak zafiksowany ma kredyciarzy ze mam wrażenie ze zaraz ich oskarżasz o poziom inflacji.
XDDD
Kredyciarzy można oskarżyć o brak stosowania logiki w swoich działaniach. Skoro kredyt jest na stopie ZMIENNEJ to znaczy że może się ona ZMIENIC. Zarówno w dół, wtedy nikt nie protestował, jak i w górę, każdy strzępi ryja o oszustwie i pomocy państwa z moich podatków.
@masaj: A to nawet ma sens - szkoda ze nie do konca potrafisz into ekonomia.
Postaram sie najprosciej