Aktywne Wpisy

adisoniusz +509
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
AlexBrown +106

O a kogo my tu mamy chyba to powiedział Orban, a nie to Kaczyński. Uooops to jednak Merkelowa. Wykopków to pelikany, ignoranci i 700 plusów taki durny komentarz dostaje.
Putin zaatakował z powodu zwiększającej się zależności Europy od ruskich surowców na skutek decyzji Niemiec. Węgry to popierdółka nic nie znacząca.
Umniejszając Niemcom i UE zasług w rosyjskiej inwazji plujesz na ukraińskie ofiary.
No naprawdę brawo Wy!
@LadyRaspberry: Każdego żula szanujesz, czy tylko tych, którzy plują w tę samą stronę, co ty?
Ale czego tu oczekiwać po analitykach, którzy twierdzą, że PiS wygrywa wybory "bo pińcset plus".
@eMWu12: Chyba Cię matka ze schodów na głowę upuściła w niemowlęctwie xD Plucie na ukraińskie ofiary to takie zbydlęcenie, jak wykorzystywanie ich do swojego szantażu w dyskusji politycznej. Pluję to Tobie w mordę za ten tekst.
Chyba że jesteś politycznie zaślepiony, co w zasadzie potwierdziła intelektualna mocy twojej politycznej analizy
@eMWu12: Chyba Ci łeb nie działa. Gdzie ja coś takiego choćby zasugerowałem?