Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
U mężczyzn jest prosta zasada, jak się boją teścia że im mordę pobije to szanują kobietę a jak ktoś ma miłego albo słabego albo nie ma ojca to od razu chce żeby kobieta stała na baczność i tylko mu służyła. Jak ciebie rodzina szanuje to ciebie chłop szanuje a jak ciebie rodzina nie szanuje to ciebie chłop nie szanuje.
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Dołóżmy do tego pewność siebie po obu stronach związku, problemy w komunikacji.
Pominę wydźwięk zazdrości wyczuwalny mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Afropolon: Każdy chciałby żyć jak ludzie uprzywilejowani. To zdrowa zazdrość. Ale niestety nie mam ojca który obły chłopu ryj więc wiadomo że szacuneczku nie ma. ¯\_(ツ)_/¯
To tak jakby zakładać że nie chcesz ostrych chipsów bo potem trzeba popijać mlekiem - 'nie chcij' - wybierz łagodne
Nie marudź, znajdź sobie faceta i już
Współczuje znajomości, bo sie da wywnioskować po tym co piszesz, ze #!$%@? grube były xD
@Czesterek: co?
Szukasz w gównie, to znajdujesz gówno.
Masz najprawdopodobniej utarte schematy poszukiwania problematycznych mężczyzn i takich przyciągasz.
Normalny mężczyzna się nie zachowuje źle i nie trzeba go ustawiać.
Przykro mi, ale pewnie sama nie jesteś materiałem do związku.
Przemyśl to na spokojnie.
Brak ojca może być tego przyczyną, ale pewnie nie jedyną.
Ale po prostu wybierasz nieodpowiednich mężczyzn na partnerów.
I jeszcze jedno.
Milioner nie musi być dobrym człowiekiem (najczęściej nie jest), więc przemyśl co chcesz.
Kasa to nie wszystko, chyba że jesteś materialistką.
Przecież jesteś młodą kobietą, która powinna się sama utrzymać, a nie być utrzymanką.
Dlaczego nie masz kasy odłożonej na wkład własny?
Liczysz, że znajdziesz naiwniaka, który przyjmie Ciebie pod dach i będzie utrzymywał, bo rączki za krótkie, by #!$%@?ć w pracy po 12-14 godzin dziennie, by sie dorobić?
A dlaczego nie weźmiesz takiego co zarobi 3000 na rękę,
A opisujesz tutaj niedorajdy.
Ostatnio się kłóciłem, bo różowa powiedziała, że mężczyzna to powinien wymienić olej w samochodzie, naprawić kran itp., zamiast wezwać fachowca.
Oczywiście głucha na argumenty, że do wymiany oleju to potrzebny kanał (nie wiedziała co to) i olej trzeba zutylizować, a nie wylać pod płotem, a naprawa kranu bez fachowych narzędzi
@lexico: Chociaż nie muszę już dźwigać zakupów za 2 osoby bo taki osobnik wie że mu podadzą pod nos. No i nie muszę rejestrować do lekarza i z nim iść bo sam nie pójdzie.
Co do da że dorosnę? Czy ten chłop co sam nie umie nic w urzędzie załatwić się przez moje dorośnięcie zmieni?
Gdzie Ty takich serio znajdujesz?
A przez "dorośnięcie" miałem na myśli bycie w poważnym związku.
Nie chodzi mi o robienie kanapek do pracy, czy poznanie jego rodziców, lub jego kolegów od wódki/wypadów/narkotyków.
Czy będąc w którymś związku zarządzałaś wspólnym budżetem? (planowałaś wydatki, oszczędności)
Czy zaczęliście zbierać na wkład własny na mieszkanie, albo kupiliście wspólny samochód?
Jak ty takich wynajdujesz?
Masz jakiś specjalny radar na nieudaczników, czy po prostu szukasz bolca bez przyszłości?
Takie kuzyneczki z koleżanka co to są felerne i chciałby mieć milonerow a nie mogą. Więc skoro one nie mogą to ja też mam nie mieć bo mi frajera upośledzonego podsuną.
Ale dość już z tym.
"mi frajera upośledzonego podsuną" - one Tobie faceta szukają?
Serio?
Jesteś upośledzona, czy brzydka jak noc?
@Czesterek: Ile ty masz lat?
17-ście?
Kto stanowi o Twoim życiu, Ty, czy głupie baby z rodziny?
Ogarnij się, bo skończysz z jakimś bezrobotnym pijaczyną.
@Czesterek: baby som głupie (ʘ‿ʘ)