Aktywne Wpisy

FreakingAwesome +21
Jakimi chorobami najczęściej straszono was w dzieciństwie? Ja zaczynam:
- astma
- wrzody żołądka
- astma
- wrzody żołądka

iErdo +141
Kto ostatni raz w robocie był przed świętami i tera nie może zasnąć bo r------ł sobie zegar biologiczny, są tacy na sali? xD

@yupitr: A jakie jest wedlug Ciebie w takim razie wiarygodne źródło? Gazeta Polska? XD
Komentarz usunięty przez autora
@Jaroslaw_Keller: Każde, które nie powołuje się na "anonimowych informatorów, Róże, Oksany tożsamość do wiadomości redaktora i anonimowe listy do redakcji" tylko na konkretne osoby i statystyki.
Po prostu jako społeczeństwo umówiliśmy się, że nie ratuje się jednych ludzi kosztem drugich. Nie można porwać człowieka z ulicy i pobrać mu krwi by kogoś uratowac. Nie można pobrać od
@Jaroslaw_Keller: Każde, które nie powołuje się na "anonimowych informatorów, Róże, Oksany tożsamość do wiadomości redaktora i anonimowe listy do redakcji" tylko na konkretne osoby i statystyki.
@djtartini1: No to słucham, która gazeta w Polsce jest bardziej wiarygodna niż Wyborcza? Konkretnie
XDDD
To po prostu debilny pomysł, zamiast ojciec płacić na swoje własne dziecko ja będę płacił na cudze, no po prostu rewelacja. Wincyj socjalu.
Nie jestem za tym by ktokolwiek mógł nie płacić na swojego dzieciaka, ani kobieta ani