Aktywne Wpisy

WezelGordyjski +110
#primemma
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment

Pshemeck +145

#ukraina
@yupitr: A jakie jest wedlug Ciebie w takim razie wiarygodne źródło? Gazeta Polska? XD
Tak na pewno było, ktoś na kogo może spaść bomba na pewno daje #!$%@? o aborcję xD
Komentarz usunięty przez autora
@Jaroslaw_Keller: Każde, które nie powołuje się na "anonimowych informatorów, Róże, Oksany tożsamość do wiadomości redaktora i anonimowe listy do redakcji" tylko na konkretne osoby i statystyki.
Po prostu jako społeczeństwo umówiliśmy się, że nie ratuje się jednych ludzi kosztem drugich. Nie można porwać człowieka z ulicy i pobrać mu krwi by kogoś uratowac. Nie można pobrać od drugiej
@Jaroslaw_Keller: Każde, które nie powołuje się na "anonimowych informatorów, Róże, Oksany tożsamość do wiadomości redaktora i anonimowe listy do redakcji" tylko na konkretne osoby i statystyki.
@djtartini1: No to słucham, która gazeta w Polsce jest bardziej wiarygodna niż Wyborcza? Konkretnie
XDDD
Taki zapis prowadziłby do nieskończonej ilości patologii typu facet namawia kobietę na dziecko a potem wyparowuje bo zmienia zdanie. Już teraz kobieta zostaje w takiej sytuacji z niechcianym dzieckiem którego nie może ani wyskrobać ani zrzec się płacenia na nie, więc nie wiem czemu
To po prostu debilny pomysł, zamiast ojciec płacić na swoje własne dziecko ja będę płacił na cudze, no po prostu rewelacja. Wincyj socjalu.
Nie jestem za tym by ktokolwiek mógł nie płacić na swojego dzieciaka, ani kobieta ani mężczyzna.