Wpis z mikrobloga

DOBRA NIECH WYKOP SIĘ WYPOWIE CZY ŻMIJKA JEST PSYCHOPATKĄ PODPOWIEDŹ NIŻEJ

• Tak 67.6% (71)
  • Nie 32.4% (34)

Oddanych głosów: 105

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Olostro:
Zasadniczo to powinno się odpowiedzieć na pytanie jakie cechy powinien mieć uczestnik HP - większość punktów które wymieniłeś sprawiają że Elizka jest idealnym uczestnikiem z punktu widzenia założeń programu oraz z punktu widzenia oglądających program.
To nie love island gdzie zawsze trzeba się uśmiechać pod wyreżyserowane scenki, a program wygrywają pary które lepiej udawają miłość.
  • Odpowiedz
@Olostro: Mimo że nie darzę Żmijki sympatią (doceniam dymogenny wkład) to uważam że diagnozowanie tak poważnych zaburzeń przez tv gdy jesteś ani psychologiem ani psychiatrą to chyba trochę za dużo. Dlaczego twierdzisz że jest psychopatką a nie np socjopatką? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moim zdaniem to tylko rozpieszczona 19-latka.
  • Odpowiedz
@magdalena-ciszowska: live oglądam a tam jest więcej no i każdy ocenia drugiego człowieka nawet krócej niż oglądanie w tv. W realu tak właśnie robimy a co dopiero po takie analizie oglądania kogoś w różnych sytuacjach
  • Odpowiedz
@Dewasta: Ludzie są diagnozowani na podstawie wizyty w gabinecie lekarskim gdzie lekarz nie może obejrzeć ich w różnych sytuacjach i lekarz opiera się na tym co mu pacjent powie. Tutaj trwa program i nie da się udawać dziubka cały czas. Nie jest socjopatką bo socjopaci nie potrafią nawiązywać bliższych relacji. Ufasz lekarzom którzy mają o
wiele mniejsze pole do obserwacji. A no tak strażniczka plandemii zapomniałem XD
  • Odpowiedz
@magdalena-ciszowska: . To co zrobiła w programie to zrobiła ,porównanie z plandemią nie ma sensu. Bo pokazywanie Elizy w złym świetle a nie innych jaki by miało cel., bo plandemia miała różne cele. Na livach też pokrywają się z odcinkami fakty
  • Odpowiedz
@magdalena-ciszowska: @kipman1: @Dewasta: Pamiętam jak z poprzedniej edycji Wiktorię rozpisałem ze szczegółami że jest chora psychicznie. Nikt się nie zgadzał minęły 2 dni i pokazała słynny filmik Wiktoria jak łyka benzodiazepiny i leczy się psychiatrycznie. Nie zgadzacie się ze mną , ale fakty mówią co innego i p---------e o młodym wieku to nic nie znaczy bo to wtedy się zaczyna.
  • Odpowiedz
@Olostro: Co jest w tym złego,że ktoś leczy się psychiatrycznie i bierze leki? To nie oznacza odrazu ,że ktoś jest psychopata ! Nie będę naprawdę z Tobą dyskutować ,nie mnie oceniać Elizę czy Wiktorię, nie znam osobiście dziewczyn, więc nie wiem jakie naprawdę są. Jak nam szybko przychodzi ocenianie drugiego człowieka, nie każdy zacznie od siebie.
  • Odpowiedz
@magdalena-ciszowska: To jest złego że jak ktoś jest psychicznie chory to nie idzie do programu pełnego napięć psychicznych. Pierwsze pytanie kompletnie nie stosowne i prawdę rzekłszy czuję się skonfundowany natomiast ,,naprawdę nie będę z Tobą dyskutować'' aczkolwiek odpowiedź byłaby mile widziana jednakże sądzę iż za dużo od wielmożnej pani oczekuję
  • Odpowiedz
@Rosalinea: @kipman1: Być może macie rację , nie mnie to oceniać. Jej życie jej sprawa co z nimi robi. Jednak ocenianie kogoś przez pryzmat turnego programu jest lekka przesada. Dla mnie tak jak dla was Eliza to rozpieszczona małolata, ja tam ja ,,lubie'' jeśli można to tak nazwać,przynajmniej coś się dzieje w tym programie, gdyby nie ona,to co byśmy tak naprawdę mieli oglądać. Jeśli chodzi o Wiki, to
  • Odpowiedz
@magdalena-ciszowska: ale co Ty teraz do mnie piszesz???? Focha mam (,)
Ja uwielbiam udział Elizy i JJ w programie. Mało tego, nie wróżę im wygranej bo to uczestnicy będą typować pare finałową, ale życzę im by po programie już sobie dali swobodę i poszli na całość i niechaj im się wiedzie
Dla mnie to najprawdziwsza relacja wszech sezonów
Burzliwa czasami wręcz w---------a, ale czyż nasze życie takie
  • Odpowiedz