Aktywne Wpisy

YolonezFSO +579
Na wykopie widać wpisy, jakoby ICE zatrzymywało TYLKO przestępców, wobec których mają pewność o ich nielegalnym pobycie. W minionym roku ICE zatrzymało 3800 dzieci. Wśród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze szkoły do domu i wywieziony do ośrodka detencyjnego. Liam wraz z ojcem, bratem oraz ciotką przebywają w USA legalnie. Prawa strona nie widzi w zatrzymaniu nic złego, bo przecież "jeśli jest legalnie to go wypuszczą".
źródło: 15848
Pobierz

DOBRA NIECH WYKOP SIĘ WYPOWIE CZY ŻMIJKA JEST PSYCHOPATKĄ PODPOWIEDŹ NIŻEJ
Zasadniczo to powinno się odpowiedzieć na pytanie jakie cechy powinien mieć uczestnik HP - większość punktów które wymieniłeś sprawiają że Elizka jest idealnym uczestnikiem z punktu widzenia założeń programu oraz z punktu widzenia oglądających program.
To nie love island gdzie zawsze trzeba się uśmiechać pod wyreżyserowane scenki, a program wygrywają pary które lepiej udawają miłość.
wiele mniejsze pole do obserwacji. A no tak strażniczka plandemii zapomniałem XD
A ten lodowaty taktyk Jay nam powoli topnieje(ʘ‿ʘ)
Aż miło popatrzeć ¯\_(ツ)_/¯
https://streamable.com/ofxngt
Ja uwielbiam udział Elizy i JJ w programie. Mało tego, nie wróżę im wygranej bo to uczestnicy będą typować pare finałową, ale życzę im by po programie już sobie dali swobodę i poszli na całość i niechaj im się wiedzie
Dla mnie to najprawdziwsza relacja wszech sezonów
Burzliwa czasami wręcz w---------a, ale czyż nasze życie takie