Aktywne Wpisy
Technick20 +109

szzzzzz +18
#antykapitalizm #antykonsumpcjonizm #minimalizm #zakupy
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam

#ukraina #zelenski #rosja #putin #wojna #koronawirus #covid19 #szczepienia #wielkireset #klausschwab #schwab #wef #agenda2030 #nwo #polska
źródło: comment_1649173548SNzqPn4ewvhVAsrxiL09X7.jpg
PobierzZelenski mial spotkanie z mieszkancami Buczy, wiekszosc starsze osoby. Byla mila atmosfera i rozmawiali, dziekowali za wszystko. Wyrwalas z kontekstu moment kiedy sie usmiechnal. To ludzki i prostolinijny facet.
Na pogrzebach w Polsce lub nawet zwyklych mszach jest mile widziana smutna mina. Panuje przekonanie, ze usmiech jest dla glupkow a zasepiona mina od razu dodaje madrosci. Obluda i pozerstwo.
Usmiech ma dzialanie terapeutyczne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora