Aktywne Wpisy
PanL +20
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki

iErdo +943
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
źródło: zimoroderk
Pobierz

#ukraina #zelenski #rosja #putin #wojna #koronawirus #covid19 #szczepienia #wielkireset #klausschwab #schwab #wef #agenda2030 #nwo #polska
źródło: comment_1649173548SNzqPn4ewvhVAsrxiL09X7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Adam_Prosty: i wy się macie za tych zajebiście myślących ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1649181615gX9cAb7KuA3N76COHGBDgZ.jpg
PobierzI to wszystko za kilka rubli...
@Adam_Prosty: atakujemy ludzi, którzy są debilami widzącymi spisek dosłownie we wszystkim co medialne.
Zdjęcie uśmiechniętego prezydenta "nie pasuje do przekazu"? Znasz kontekst tego zdjęcia? Może on się śmieje bo ktoś mu pokazał jeden z twoich komentarzy na wykopie
I kto to mówi
@GohaGoha: Nie masz i nie będziesz miał zielonego pojęcia co czuje człowiek, który od ponad miesiąca jest przywódcą kraju atakowanego przez barbarzyńców. Wiem, że dla niektórych jest ciężkie do zrozumienia to, że ludzie nie są zero jedynkowi.
Byłeś kiedyś na jakimś pogrzebie/stypie? Ja jakiś czasem temu byłem na pogrzebie mojego 16 letniego kuzyna, który został zamordowany. Wiesz, że na
@GohaGoha: Ile za ten wpis kopiejek dostajecie towarzyszu od wladimira?
źródło: comment_1649182907rRDMSSpd5mi7PF61fNaT7N.jpg
Pobierz@GohaGoha: ja tylko to zostawię. Z resztą o ile się założysz że się uśmiechniesz na pogrzebie najbliższej osoby z rodziny?
źródło: comment_1649184299SuZeIRF3GbwcObZttAbj3s.jpg
Pobierz