Wpis z mikrobloga

@GohaGoha losowe zdjęcie bez kontekstu nie jest żadnym dowodem. Jest zdjęciem na którym prezydent Ukrainy się śmieje. Co to dowodzi? No chyba że jest zakaz śmiania się a ja czegoś nie wiem. Zaraz zejdziemy na poziom chem trails i płaskiej ziemi.
  • Odpowiedz
@GohaGoha j--------e.. a jak masz stype czy pogrzeb i widzisz właśnie że przyjechał ktoś dawno nie widziany , to co robisz rzucasz się w histerii na ziemię ? Normalnie się można uśmiechnąć ...
Uśmiech sirjus problem jak tam morze trupów. Idź stond
  • Odpowiedz
To samo było w Smoleńsku, ktoś z PO się uśmiechnął na chwilę a jak to zostało wykorzystane wiadomo.

@JaktologinniepoprawnyWTF: w Smoleńsku nie było ludobójstwa, tu według ukraińskiej strony doszło do ludobójstwa, więc skala powagi sytuacji jest drastycznie większa, no chyba że tego ludobójstwa nie było to wtedy nie.

Weź tu dowiedz się jaka prawda jak sowieci się między sobą napierdzielają i z dwóch stron machiny propagandowe działają ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@GohaGoha Zawsze jak widzę takie osoby co uprawiają skrajnie prorosyjska propagandę to większość pisze czystą piekną polszczyzną. Znaki interpunkcyjne, przecinki, wypowiedzi ze składnią i słownictwem jak doktorzy lub profesorowie. Ale jak takie osoby by mogły pisać takie wysrywy. A no i jak już tak ładnie jest to pisane to jakoś nigdy nikt nie pisze zwrotów grzecznościowych z wielkiej litery no bo oczywiście translator tego nie robi.
  • Odpowiedz
@GohaGoha skończ robić fikołki. Tak mało Wam płacą, że nie umiecie niczego chwytliwego napisac?

Nie tłumacz się bo się pograzasz. Najpierw wydajesz opinie, a potem robisz fikołka, że chcesz żebyśmy się nad tym zastanowili i żebyśmy nie wyciągali wniosków pochopnie, co sam sobie zaprzeczyłes.

Słabo.
1/10 bo odpisałem.
  • Odpowiedz
@GohaGoha: Nie kwestionuję faktu wojny na Ukrainie. Uważam tylko, że nie jest to zachowanie godne prezydenta kraju, na którego terenie trwają działania zbrojne. Sądzę też, że zanim napisze się opinię na jakiś temat, należy przeanalizować wszystkie dowody i sprawdzić ich wiarygodność.

@GohaGoha: Chyba się kolego nie przelogowałeś. Nie będzie rubelkow oj nie będzie. I na koniec tradycyjnie Hatfu ci w mordę ruski kacapie.
  • Odpowiedz