Aktywne Wpisy
puesmanana +103
Czy naprawdę ktoś wierzy, że SUV spalający ponad 20 l benzyny, jest bardziej ekologiczny, niż małe autko, którego norma została sklasyfikowana o stopień niżej w tabeleczce?
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
źródło: 1000028909
Pobierz
sruba_m3 +36
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1649122375UaTcJMLb2k4kLYOMYX2mXi.jpg
PobierzCo nie zmienia faktu ze mam to samo co z obrazka ale z samochodem…
Szukajcie tam gdzie was stać, czyli w jakichś dziurach, no ale ty każdy ma się żyć nie gorzej niż w 10 największych miastach w Polsce a najlepiej top 5.
To macie takie ceny
Bardzo dobre. Odsiewa patusów, którzy nie potrafią marnych 20% uciułać, bank ma spokojniejsze sumienie, że nie rozpłyną się za 2 lata i nie będą placic rat. Tacy ludzie to same problemy.
Jeśli umiesz uzbierac na wklad - to jednak potrafisz odmówic sobie przyjemności i wiesz co to oszczędzanie (długie, a nie 6 miesiecy
@FrasierCrane: powodzenia w szukaniu mieszkania 2h jazdy autem od pracy. Nie każdy ma to szczęście że może pracować zdalnie. A nawet jak pracuje zdalnie to tam gdzie mieszkanie nadaje się do użytku to ceny też kosmiczne na wiochach.
Komentarz usunięty przez autora
Jesli myslisz, ze bank tylko czeka za drzewem, zaciera rączki i patrzy kiedy komus powinie sie noga aby go dojechac, to żyjesz chyba w jakiejś bańce.
100 razy bardziej wartosciowy klient to ten który regularnie i bez problemów płaci.
Gdyby było tak jak mowisz, to banki szukałyby meneli i żuli, oferowały im kredyt bez
@dafto: no przecież. Świadczy tylko o zaradności finansowej i daje bankowi bezpieczeństwo, że nie ma do czynienia z debilem, który wydaje 110% swojej wypłaty
@FrasierCrane: Obecnie na wkład własny potrzeba więcej, ale tak czy siak, jak ktoś nie potrafi odłożyć na wkład własny to nie powinien.