Aktywne Wpisy

Codon +22
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
jedlin12 +10
#f1 #indycar #indynxt #f123 #pytaniedoeksperta
Ponieważ drogi kariery Tymka Kucharczyka poprowadziły do Indy NXT, jako samozwańczy ekspert od amerykańskich motorsportów i prawdopodobnie jedna z dwóch osób na tym tagu która oglądała wyścigi amerykańskich feederów, chętnei odpowiem na pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ponieważ drogi kariery Tymka Kucharczyka poprowadziły do Indy NXT, jako samozwańczy ekspert od amerykańskich motorsportów i prawdopodobnie jedna z dwóch osób na tym tagu która oglądała wyścigi amerykańskich feederów, chętnei odpowiem na pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wtf #tvn
źródło: comment_1648977098dKr1ZmP7a2M2uBHUOIl86b.jpg
PobierzNiestety często to niecodzienne równa się wulgarne, szkodliwe społecznie, nie mające żadnego mądrego przekazu, wywołujące poczucie żenady, czyli raczej nic pozytywnego
To jakbyś to nazwał jak nie estetyką xD Dla niektórych piękna jest
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Keitaro: Jak jednym zdaniem powiedzieć, że sztukę to ostatnio widziałeś u osiedlowego dilera? ( ͡° ͜ʖ ͡°)