Wpis z mikrobloga

@Franek_z_fabryki_firanek: mlody jest z Bielikiem, spokojnie jeszcze 3 lata i zapał opadnie. Zapewne podzielą los reszty tych krychowiakow, gwiazdeczek bo butow sie nie bedzie sie chcialo pobrudzic. Ale na ten moment to cieszy ze 2 mlodych chlopakow bierze na siebie ciezar gry.
Tak, a ksysiu mówił że Szymański powienien nie gra

@lewyx: ale ty sluchales dlaczego krzysiu mowil, ze nie powinien grac? xD
Tam w ogole nie chodzilo o wzgledy sportowe. Nawet gdyby Szymanski strzelil zaraz 5 bramek to krzysiu moglby podtrzymac co powiedzial
@93michu93: tak sluchalem i dla mnie to debilne XD co ma polityka do futbolu? debilne bylo zdyskwalifikowanie Rosji jak i nie wystawianie Szymanskiego ze wzgledu na to ze gra tylko w Rosji. Jego życie to jego sumienie. Nikomu nic do tego.
tak sluchalem i dla mnie to debilne XD co ma polityka do futbolu? debilne bylo zdyskwalifikowanie Rosji jak i nie wystawianie Szymanskiego ze wzgledu na to ze gra tylko w Rosji. Jego życie to jego sumienie. Nikomu nic do tego.

@lewyx: no i widzisz, dla cb debilne dla mnie nie. Chodzilo mi o to, ze slowa krzysia nijak maja sie do tego, ze szymanski dobrze gral w pierwszej polowie. Juz rozumiesz?
XD

@lewyx: i od razu wiadomo z kim jest dyskusja :D
wez ziomeczku przyznaj, ze ci styki popalilo i nie ogarnales, ze to co krzysiu mowil nijak ma sie do umiejetnosci sportowych szymanskiego i konczymy dyskusje. Pozdro mordo