Sony merges PS Now and PS Plus to create three-tier subscription service PS1, PS2, PS3, PSP, PS4 and PS5 games included, but not brand new releases - gamesindustry.biz #playstation #ps5 #ps4 #ps3 #psplus #psnow
zwykle połączenie dwóch usług, ludzie to hajpowali jakby jakiś magiczny spartacus miał zrobić rewolucje na rynku
@Theos: przede wszystkim ludzie, którzy robili wczoraj hype mówili że to nie chodzi o Spartacusa lol A sama usługa była dokładnie już opisana w grudniu przez Schreiera
@Theos: ale nikt tego nie hajpował, to że ludzie o tym mówili a inni czekali nie oznacza że jest tak jak napisałeś o rewolucji na rynku, dosłownie od miesięcy pisano że to tylko połączenie Now z Plusem i triale gier
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
PS1, PS2, PS3, PSP, PS4 and PS5 games included, but not brand new releases - gamesindustry.biz
#playstation #ps5 #ps4 #ps3 #psplus #psnow
źródło: comment_1648555375yZ9ikW5XYByC5Zx4rml8nc.jpg
Pobierz- blog.playstation.com
źródło: comment_1648555457gV5l9sj62WJxa9so6MCJzP.jpg
Pobierz@JackBauer: nie wiem, nic o tym chyba nie pisali ale pewnie tak
Gry jakie dadzą na 100 % na początek to Death Stranding, Spider man dwie części, God of war i Returnal
@NPC2137:
@Theos: przede wszystkim ludzie, którzy robili wczoraj hype mówili że to nie chodzi o Spartacusa lol
A sama usługa była dokładnie już opisana w grudniu przez Schreiera
@Theos: no one są zawsze wysokie i wybujałe
@Marek_Kodrat: