Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Jak wam się podobają filmiki z bestialskimi mordami dokonywanymi przez Ukraińskich bohaterów?
Widzieliście już akcję z wbijaniem noża w oko bezbronnego jeńca?
Jak nie widzieliście to sobie obejrzyjcie i pamiętajcie, że za chwilę tacy dumni geroje będą się osiedlać w polskich cywilizowanych miastach.
#ukraina #polska #wojna
@filozof900: wyskakiwał?
ja piszę o tym od dawna.
@lezeikwicze: nawet pluć mi się nie chcę na takich naiwnych głupków. Wróć za jakiś czas przeprosić.
Tak, tak, ruskie nagrały propagandowy filmik i w tym celu strzelają do swoich. Jeszcze mi powiedz, że Ukraina nie wcale ale to wcale nie dokonywała artyleryjskiego ostrzału miejscowości Donbasu. A i nie zapomnij dodać, że na Wołyniu też Ukraińcy nie mordowali tylko to była prowokacja komunistów.
@lysyznysy: przecież nie chodzi o to, że niewinni są
Sprawa jest bardzo złożona a mi na sercu leży przede wszystkim NASZE dobro i tylko to mnie martwi, bo nad naszym losem nikt pochylać się nie będzie i zostaniemy z tym bagnem sami.
@rybsonk: a weź i tłumacz. Jak ,,kacap'' to przecież można wbić nóż w oko, po co myśleć o czymś więcej.
@Witttkacy: możemy i powinniśmy to krytykować, tym bardziej że działa to na szkodę samej Ukrainy
@MrZeus: mówi to chłop, dla którego przede wszystkim liczy się dobro polaków.
@Ekspert_z_NASA: taki z ciebie wielki patriota a nawet nie umiesz poprawnie pisać po polsku.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@karczochh: (-‸ლ)
@Mudumadarkos: no widzisz, taka prosta rzecz do zrozumienia ale jednak nie dla wszystkich. Na pewno jesteś
@Ekspert_z_NASA: gdzie wy te filmiki oglądacie?
@Wypoks: Reddit, Sadistic, Jeb z dzidy i pewnie jeszcze w wielu innych miejscach. Myślę, że najwięcej materiałów z wojny jest na Telegramie ale tam nie zaglądam.