Aktywne Wpisy

MonazoPL +62
Organizujemy nowe #rozdajo – do zdobycia jest karta podarunkowa o wartości 100 zł do Allegro!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jakie były Twoje najgorzej wydane pieniądze i dlaczego?
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jakie były Twoje najgorzej wydane pieniądze i dlaczego?
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy
źródło: rozdajo monazo
Pobierz
Dominikjagoda +12
Beemiarze to inna gęstość. Wymienią w gruzie amortyzatory, klocki i olej, zrobią polerkę i myślą, że posiadają jakiegoś białego kruka po którego zjadą się pasjonaci z całego świata. Do tego wypracowanie jaka to solidna stara motoryzacja.
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
źródło: temp_file1742191831559369555
Pobierz

Trochę mnie to już w-----a. Ja rozwijam się w swojej branży (marketing) od 3 lat, kursy, konferencje, szkolenia, zmiany pracy itp i dochapalem się po 4 latach pracy 5k netto we Wrocławiu. Niby dużo, bo moi rodzice cale życie pracowali za prawie minimalna, więc no dla mnie to i tak jest spoko. Bo można wynająć na luzie mieszkanie, jeść co się chce na mieście, jeździć 5 razy w roku za granicę i jeszcze zostaje na odłożenie na emeryturę, ale jak widzę te historie o #programista15k to mnie skręca. Jestem zdolny, inteligentny, mógłbym nauczyć się dowolnej rzeczy, tylko że nigdy mnie to programowanie nie kusiło. I teraz stoję w rozkroku i nie wiem co zrobić. Z jednej strony nie mam teraz czasu ani chęci żeby się przebranżowić, z drugiej mam gotówki odłożonej tyle że mógłbym z rok nie pracować i się w tym czasie uczyć. Tylko nie wiem czy wolę robić coś co mnie autentycznie interesuje czy coś na czym można więcej zarobić. Skończyłem studia techniczne (automatyka) i prawie nikt z mojego kierunku się tym nie zajmuję xd. Spora część kolegów poszła w programowanie i widzę że zarabiają zajebiscie. Trochę zazdroszczę.
#programowanie #naukaprogramowania
@korporacion: pitolenie..
Po prostu porównałem to ze ścieżka w it i chciałem o tym porozmawiać z wykopkami
Możesz mi wyjaśnić jakim cudem?
Wynajem mieszkania z 2,5k, jedzenie 1k, zostaje 1,5k na resztę - jak z tego jesteś jeszcze w
@normanos:
Całkowicie się z tym nie zgadzam.
mam 6 lat doświadczenia jako dev javy, byłem na wakacjach prawie rok, nic nie programowałem, wróciłem do zawodu w