Wpis z mikrobloga

@OnucaPachnaca14: ogólnie do tej pory patrzyłem na posty ludzi, którzy mówili klapkach na oczach niektórych użytkowników, że pier$@dolą, ale widać, że niektóre tematy to taboo. To po ch$@j tkwią w tym internecie, jak mają problem z normalną dyskusją?
  • Odpowiedz
@zabojcaonucy: tutaj niektórzy mają p-------a jak tylko podważysz, że Ukraincy nie mają największych kutasów na świecie a ukrainskie babcie słoikami po ogórkach niszczą czołgi, wiadomka trollowanie takich kretynów jest zabawne ale szybko sie nudzi. A jak liczysz na poważną dyskusje tutaj to... xD
  • Odpowiedz
OGÓLNIE WIDZĘ, ŻE SUPER PORTAL. KOLESIE MNIE OBRAŻALI, ALE JAK IM ODPOWIEDZIAŁEM, TO DOSTAŁEM OSTRZEŻENIE OD MODERATORA, ŻE TO JA OBRAŻAM. NO ZAJEBIŚCIE. JA MAM SOBIE DAĆ PLUĆ W TWARZ I MAM SIĘ NIE BRONIĆ.
  • Odpowiedz
@Nieszkodnik: nie wiesz ile zrobiłem dla pomocy Ukrainie. Staram się na bieżąco pomagać w miarę moich możliwości finansowych. Może nie jest 0mi dużo w skali wszystkich potrzeb, ale swoją cegiełkę dołożyłem.. Też jestem za pomocą Ukrainie i przyjmowaniem uchodzcow. Przez ostatni miesiąc próbowałem rozmawiać z jak największą liczbą ruSSków niż przez całe życie i argumentować im, że to co robią na Ukrainie to skur###ństwo. Ale jak głową w mur, bo
  • Odpowiedz