Aktywne Wpisy

nalyia +16
Mirki i Mirabelki, co się wczoraj odwaliło, to ja nawet nie.
Słuchajcie tego. Umówiłam się z typem z tinder. Na zdjęciach wyglądał na takiego ogarniętego gościa, wiecie, koszula, uśmiech, w opisie coś o podróżach i dobrej kawie. No standard, ale pomyślałam, a co mi tam. Może tym razem nie będzie chciał gadać tylko o krypto albo o tym, że kobiety po 25. roku życia to już wrak człowieka.
Spotkanie w miłej, trochę hipsterskiej knajpce.
Słuchajcie tego. Umówiłam się z typem z tinder. Na zdjęciach wyglądał na takiego ogarniętego gościa, wiecie, koszula, uśmiech, w opisie coś o podróżach i dobrej kawie. No standard, ale pomyślałam, a co mi tam. Może tym razem nie będzie chciał gadać tylko o krypto albo o tym, że kobiety po 25. roku życia to już wrak człowieka.
Spotkanie w miłej, trochę hipsterskiej knajpce.

Wrrronika +3
Boicie sie AI, czy spicie jak dzieci?

@crash210: Wy zdajecie sobie sprawę że Trump był postawiony przed procedurę impeachmentu bo łamał prawo tylko po to, by blokować dostawy broni na Ukrainę?
https://edition.cnn.com/2022/03/06/politics/trump-putin-ukraine/index.html
Komentarz usunięty przez moderatora
jest manipulacją z Twojej strony.
@PijeIBije: Im więcej Rusków Ukraińcy wybiją pod Kijowem, tym mniej nam zostanie do wybicia pod Warszawą.
Komentarz usunięty przez autora
W tym wywiadzie jest poruszony wątek jak Trump wstrzymał wsparcie Ukrainy. Ten koleś to geopolityk który już dawno mówił ze rosja wywoła wojnę w europie obecnych latach
Komentarz usunięty przez moderatora