Aktywne Wpisy

WielkiNos +530
3 facetów jechało po zmroku przez wieś Błonie niedaleko Warszawy. Wjechali w znajdująca się na pasach 22 letnią kobietę w ciąży. Uciekli nie udzielając jej pomocy. Auto ukryli w garażu. Kobieta i dziecko zmarli w szpitalu.
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
źródło: temp_file3201375835518425301
Pobierz
wez_idz_sobie +469
Dajcie to w gorące, żeby społeczeństwo wiedziało
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki

Ej mirasy mam problem. Chce kupić mamie telefon bo za chwilę będzie mieć 60. urodziny. Do tej pory miała telefony na androidzie. W sumie to do dzwonienia, napisania smsa, zrobienia zdjęcia i poczytania wiadomości, poszukania czegoś w Googlach. Także bez większych wymagań, ale aparat to by się przydał dobry.
No i chciałem jej kupić w końcu jakiś mocny telefon na androidzie, ale tak się zastanawiam czy dla prawie już seniora iPhone nie byłby lepszy? Ja jestem team android, ale może jednak bardziej intuicyjny i łatwiejszy w obsłudze jest iPhone? Nigdy nie miałem ajfona także trudno mi zdecydować...
Telefon z myślą o osobach które nie są zabardzo komputerowi.
Coś się zepsuje, wysypie? Mamo włącz i wyłącz telefon. I nagle wszystko działa.
Wspomaga bez instalowania żadnych dodatkowych appek.
Zrobiłem ten sam manewr i polecam.
Używam Xiaomi na codzien.
Team both here bo uważam że oba są spoko. Akurat teraz na iPhone.
Jesli twoja mama odpalala aparat taki i tak, wyciszala tel w taki a nie inny sposob, zna dana przegladarke, appke do zdjec itd. To moze (ale nie musi) byc jej ciezko przstawic sie na nowy sposob robienia pewnych rzeczy.
Zawsze wtedy tez pojawia sie strach przed tym ze cos sie zepsuje, ze to tyle pieniedzy kosztowalo itd itd.
Cos co
@Rozporek12 ehhh trudna decyzja. A kasa niemała