Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Buty kupilem kilka lat temu, nie pamietam dokladnie, nie moge znalezc rachunku itd, a nie widze na nich oznaczenia z data produkcji :(
Buty MTO (made to order) wiec czekalem na nie kilka dobrych tygodni, wybralem sobie miekkie, czarne podeszwy, ktore jak na razie wymienialem raz, hardware w takim nudnym kolorze, ale jestem zadowolony bo nie ma na nim zadnych zarysowan itd + taki uklad eyeletsow i hooksow jest bardzo praktyczny, zamowilem tez w nich skorzany lining przez co ich zakladanie i zdejmowanie jest absolutnie przyjemnoscia, + skorzane 'insoles' z warstwa poronu - co w polaczeniu z miekka podeszwa sprawia ze sa sprezyste jak air maxy :)
Same buty z oryginalnymi sznurowkami przez swoj ksztalt wpadaly troche w taki styl 'dla kawalera', aczkolwiek przyznaje ze ten last jest mega wygodny, a juz szczegolnie z tymi podeszwami.
Ostatnio zrobilem im glebokie mycie saddle soapem + odzywianie i wrzucilem zolte sznurowki, przez co imho buty wygladaja duzo bardziej casualowo, bardzo mi sie takie polaczenie podoba.
Wiecej zdjec i zdjecia przed w komentarzach.
Ogolnie te buty zakladam prawie wszedzie gdzie nie wchodze w jakies mega brudne tereny, swietnie sie sprofilowaly do mojej stopy, no bardzo je lubie :D
#modameska #ubierajsiezwykopem #buty
Tu masz materiał o TLB:
https://youtu.be/wjwRyX2Mit8
Aczkolwiek do brogsow chyba powoli dojrzewam (nie mam zadnych)
Choć dla mnie trochę dziwnie wygląda taka duża przerwa między przyszwą a vampem (nie pamiętam słowa po polsku).
Bardziej patrze na chociazby trickersy, cos takiego:
+ ten kolor <3
Albo je katowałeś dzień w dzień albo średnia ta skóra.
Gx