Wpis z mikrobloga

@Fjubens:

ja zapłacę. Ty kup sobie jajka

uuuuuu uuuuu aż mi facecikowi w pięty poszło. So stunning, so brave.

I jeszcze to konto: astrolog veronikk. XDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Fjubens: Dla mnie kiedyś to było normalne, że place. Tylko to było tak 8 lat temu.
A odkąd widzę takie nagrania to jeszcze bardziej jestem motywowany zeby nie płacić xd
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Zmiana podejścia do wielu kwestii to naturalna sprawa. Zmieniłem też swoje podejście do spędzania wolnego czasu czy rozwoju. I nie widzę w tym nic dziwnego.
Zacząłem optymalizować swój czas i uwagę, której nie poświęcam już na rzeczy, które nie są dla mnie dobre. Takie filmy - jak zresztą napisałem czego się nie chcesz czepiać - motywuja mnie do tego żeby dalej podtrzymywać swoje dotychczasowe zmiany. Nigdzie nie napisałem, że
  • Odpowiedz
@Fjubens: o to będzie fajna jajeczniczka na śniadanie, z kiełbaską pomidorkiem. dzięki za spotkanie, następnym nie jestem zainteresowany, powodzenia, cześć
:)
  • Odpowiedz
@Fjubens ona nie rozumie że płacenie za kobiety nie jest obligatoryjne , raczej zależy od tego czy kobieta ma tradycyjne wartości czy nowoczesne , ja sama bym nie widziała męża w facecie który mi kaze za siebie płacić ale to dlatego że sama mam bardziej konserwatywne poglądy nie szlajam się po imprezach , nie puszczam nie chodzę z 10 kolesiami na randki na raz i wolę bardziej tradycyjny podział ról
Ale
  • Odpowiedz
@CloudSpanner

@Fjubens: Cieszy mnie to, że normiki mają coraz bardziej dokręcaną śrubkę.

Jak niby mają dokręcana śrubkę ? Wielu facetów zapłaci za nią tylko dla samego wyglądu , mimo że to raczej powinno być ustalonego od tego jaką kto będzie pełnił w życiu rolę i jeśli laska jest definitywnie wolnościowa Femina bez szacunku do zdania faceta to powinna płacić za sb
  • Odpowiedz