@EL98: Ale czego sie w sumie czepiasz? Gada z Tobą normalnie, odpisuje dlugo a nie "no hehe", pracuje. Ma dzieci i jak to ci nie pasi, to nie gadaj z nią i tyle.
@EL98: ewidentnie tinder to nie jest miejsce dla samotnych matek szukających ojca dla swoich dzieci. Tam spotka je tylko cierpienie i obraza. Smutne są takie obrazki
@redorbiter: mylisz się...ja spotkałem dwie młode samotne matki na tinderze..udają większe księżniczki niż typowa Karyna...chcesz pomóc to udają silne i niezależne kobiety
@EL98: Ale czego sie w sumie czepiasz? Gada z Tobą normalnie, odpisuje dlugo a nie "no hehe", pracuje. Ma dzieci i jak to ci nie pasi, to nie gadaj z nią i tyle.
@localoca: Ja tez tego nie rozumiem, tym bardziej, że wytłumaczyła dlaczego zmieniła prace
@redorbiter spokojna twoja rozczochrana. Ona ma tylu apsztyfikantow że Twój mózg nawet nie jest w stanie sobie tego wyobrazić. Wystarczy że dojrzeje w końcu i któregoś wybierze
@EL98: Samotna matka, ale pracująca. Poza tym odpisuje merytorycznie. Rozumiem, ze może Ci to przeszkadzać, w sensie dzieci, ale jaki problem? Pożegnaj sie i szukaj dalej. Ja prdl
źródło: comment_1647761280eeJMbDtChoDurhPbcL12sp.jpg
Pobierzźródło: comment_1647761742zmImLkFkyvJy8runqhlRkA.jpg
Pobierz@localoca: Ja tez tego nie rozumiem, tym bardziej, że wytłumaczyła dlaczego zmieniła prace
źródło: comment_1647768963cUtFfF8cvgCYHjpUv68GNL.jpg
Pobierz