Aktywne Wpisy
mickpl +517
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
VaizardOmbre +19
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
@biceps35: walisz w dechę?
Ludzie piszący takie 200IQ ekspertyzy widzą setki polek przypadkiem na ulicy, bo po prostu tu żyją - statystycznie też w dużych miastach pewnie 1 na 5 tych "przeciętnych polek" to Ukrainka na którą nie zwrócili uwagi. Ale zobaczą wyselekcjonowane fotki bab i na tej podstawie już są w stanie wykoncypować, że mimo bycia z prawie dokładnie tej samej puli genetycznej (etnicznie) - no one na pewno są ładniejsze, bo
Bla bla bla - źródła danych: d--a xD Chyba, że sondowałeś chłopków z prowincji, którzy pierwszy raz pojechali do dużego miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i w ogóle to wracaj pod pantofel lizać stopy swojej
Trzeba było od razu zacząć od ostatniego zdania, to bym wiedział że nie mam po co zaczynać dyskusji z toksycznym incelem xD
Aha, no i zacząłeś od "niemal każdy polak" a potem nagle piszesz, że przecież to tylko twoje zdanie xD śmieszni jesteście ma tych tagach dla psycholi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora