Wpis z mikrobloga

@biceps35:
Ludzie piszący takie 200IQ ekspertyzy widzą setki polek przypadkiem na ulicy, bo po prostu tu żyją - statystycznie też w dużych miastach pewnie 1 na 5 tych "przeciętnych polek" to Ukrainka na którą nie zwrócili uwagi. Ale zobaczą wyselekcjonowane fotki bab i na tej podstawie już są w stanie wykoncypować, że mimo bycia z prawie dokładnie tej samej puli genetycznej (etnicznie) - no one na pewno są ładniejsze, bo
  • Odpowiedz
@oliwkowemydlopodprysznic: p--------z - niemal każdy Polak co pojechał do Lwowa, Kijowa czy Odessy tak mówi. (Albo conajmniej ci co pojechali tam bez własnych kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Po prostu to widać gołym okiem. Nie wiem z czego to wynika bo niby geny podobne, ale różnica jest.
  • Odpowiedz
@oliwkowemydlopodprysznic: jakie chcesz dane jeżeli mówimy o subiektywnej atrakcyjności? Byłem na Ukrainie byłem w Polsce, moim zdaniem jest mocno na korzyść Ukrainy. Co ja mam odpowiedzieć? Jak ktoś lubi np. latynoską urodę to mu się Ukrainki nie spodobają, ale słowiańska jak najbardziej. Są bardziej kobiece w obyciu i ubiorze ze względu na kulturę (a polki dodadzą, że przez zacofanie).

A i w ogóle to wracaj pod pantofel lizać stopy swojej
  • Odpowiedz