Aktywne Wpisy
xfre +31
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
@pranko_csv: Szkoda psa bo w końcu zbierze gaz pieprzowy w pysk a pan kolejny. A policja przyjedzie i będzie
Dlatego też, nie mam zamiaru usuwać tego wpisu.
Ku przestrodze.
I mówię to ja, pisarz ciężkiego kalibru, z psami wychowany
@OmeN44: mowisz to typowi co prawdzi profil psa na mikroblogu. Przeciez to idiota.
@pranko_csv: super argument
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@pranko_csv: Są ludzie którzy się bardzo boją psów, często są to osoby które osobiście zostały zaatakowane, pogryzione. Dla właściciela każdy ruch psa czy swojego czy innego jest bardzo czytelny, wiesz kiedy chce się bawić, kiedy się boi albo jest agresywny, dla osób które nie mają z psami na co dzień żadnego kontaktu spotkanie z psem to tak jakby tobie dali do rąk
@pranko_csv: Typie, mogłeś sobie darować ten tekst bo resztki zrozumienia i mojego szacunku przepadły w tym miejscu.
Większość życia spędzam z psami i mam olbrzymią tolerancję, ale jak widzę takie pajacowanie jakim ty się chwalisz to ręce opadają. To jest brak szacunku do innych ludzi, brak wyobraźni, całkowity brak empatii. Wymagasz szacunku od innych (w sklepie czy na wykopie) to puknij się
@Greg36: jak ktoś się boi psów to nie powinien w niedzielę niehandlową wybierać się do galerii handlowej, gdzie dany dzień jest sygnowany jako "dzień otwarty dla psów w galerii".
@pranko_csv: po tym stwierdzam ze skoro masz takie luzackie podejscie, to ja bym takiego psa jebnąl z buta zeby tylko do mnie nie podchodził
@Waffenek: Mam psa i w życiu bym mu nie pozwolił podejść do obcej osoby. Także mogę tylko
Mnie za młodu pogryzł pies w twarz. Szpital i operacja pod narkoza. Mimo, ze psów się w ogóle nie boje sam mam, to jakby mi tak do córki podszedł bydlak to nie wiem ci bym zrobił. Swojego psa ciagle przy nodze prowadzę i zakładam mu kaganiec e tłocznych miejscach ale znajdzie się taki cymbał co będzie paradował, bo trzeba filmik nagrać i zgarnąć kilka plusów. Jeszcze tam wcześniej dziecko
Wszystko spoko, ale w/w cytat to wypieranie, że popełniłeś błąd. Kocham psy, ale mimo wszystko czułbym się nieswojo, gdyby któryś (szczególnie tego rozmiaru) tak do mnie podszedł. To kwestia zaufania. Skoro ja odczuwalnym dyskomfort, to kompletnie nie wyobrażam sobie osoby, która nie zna albo boi się psów. To po prostu było nieodpowiedzialne i bez wyobraźni.