Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +27
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
siejeje +43
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1647083084gZZfBUhrwA3wpsmeBbheOk.jpg
PobierzMasz Ty rozum i godność człowieka?
źródło: comment_1647100662s5qIlq24r6UsPhhYtO6hCT.jpg
PobierzxD
Chłopie pojedź do uk, prawie każde miasto ma kilka różnych Special/Super/Superb Fried Chicken. Pewnie też KFC otwiera je po cichu że niby konkurencja?
Przecież to co wstawiłeś to jest zwykła p------a na brandingu. Mają też DonMaka, Starducksa - też myślisz że to duże brandy po cichu kombinują żeby otworzyć te kilka lokali więcej na świecie, dodatkowo w niestabilnym obszarze?
źródło: comment_1647106222iSBj8cEWUxcJwO0hq1zLFm.jpg
PobierzNo teraz to popłynąłeś konkretnie, przycięli koszta na przyprawach i panierce w dosłownie kilku oddziałach na świecie żeby poprawić swoje zarobki? xD
KFC ma na Krymie dzięki CFC o 10% wyższą marżę co znacząco wpłynęło na wyniki CAŁEJ firmy
xDDD