@Shin-chan: No tak, powinni grać fair, np. stać na ulicy żeby ruskie onuce bez problemowo byli w stanie ich ostrzelać. Bo przecież to Ukraina tutaj jest agresorem, co nie?
@Shin-chan przeciez to jest walka w srodowisku zurbanizowanym, gdzie ma sie kryc i z kad atakowac armia obroncow? Poza tym kacapy robia babardowania cywilnych budynkow, a nie, ze wchodza do miasta i robia ostrzal tam, z kad ich nawalaja. Wtedy to bylyby postronne ofiary. Przy takim nawale artylerii, bomb i ostrzalow rakietowych to jest umyslny ostrzal ludnosci cywilnyc. Ruscy tak prowadza wojne. Jak im nie pojdzie szybka ofensywa, to staraja sie burzyc
Na tym polega walka obronna. Gdyby kacapy przyjęły taktykę hamburgerów z Iraku to już byłoby po wojnie. Widać że ruskie nie uczą się na błędach swoich (Czeczenia i Gruzja) i innych (wojna Ormian z Azerami) i jeśli odniosą zwycięstwo to będzie to nowa definicja zwycięstw pyrrusowego. Z tej wojny cały świat wyciągnie konsekwencje oprócz onucy. Jak ruskie opanują Ukrainę to naucz się takich słów jak partyzantka, ruch oporu a w końcu wojna
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
#rosja #bialorus #ukraina #wojna
Komentarz usunięty przez autora