Aktywne Wpisy
kastrator2 +166
No dobra to podsumujmy:
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.

telemach20 +92

TLDR czy komuś pomógła terapia seksuologa dla par?
jestem w związku 3 lata, na początku była sielanka w łóżku. potem już coraz rzadziej cokolwiek robiliśmy, aż w końcu jakiekolwiek zbliżenia są raz na tydzień/dwa. dla mnie to zdecydowanie za mało, dodatkowo w dalszym ciągu jestem uzależniony od masturbacji i p---o. ale jak mam wyjść z tego skoro nawet nie mamy zbliżeń zbyt często. jestem już po prostu zdołowany. czuje się jak śmieć przez to że tak rzadko to robimy, nie czuje się pożądany, a dodatkowo dalej w nałogach. czuje się zerem w łóżku, przed nią nie miałem żadnych partnerek, a jak mam stać się lepszy przy tak małej częstotliwości. próbowałem z nią o tym rozmawiać ale zawsze kończyło się to mniejszą lub większą kłótnią i braku próby rozwiązania problemu. nie bolca na boku nie ma. a na związku mi zależy na tyle że chciałbym to jakoś naprawić
#zwiazki #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #622874b1ccf3a0e9fffcb1f4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
sielanka to byla dla obojga? czy dla ciebie? ona ma orgazmy? ona lubi jak juz do czego dojdzie? ja rozumiem ze nieona nie przejawia inicjatywy ae sporo kobiet tak m, ze pozadanie responsywne (i nie, nie chodzi tu ze z chadem to od razu by poszla)
@powaznyczlowiek: nie oczekuje że nagle będzie codziennie. ale żeby seksuolog jakby pełnił rolę mediatora, bym może się czegoś dowiedział. mam na myśli czy nagle nie wiem coś się zmieniło co ją odpycha, lub też co mogę zrobić by zachęcić
@Tatiagla: wspomniałem jej parę razy że mam problem z
niektore kobiety tak maja, im raz czy dwa na tydzien wystarczy, sa takie ktorym wystarczy raz na miesiac
jasne, dl wiekszosci facetow to jest za malo, ale to moze byc po prostu zycie
jestescie krotko w zwiazku, 3 lata to jest nic
ja jestem w zwiazku 24 lata juz wiec troche przezylem:)
Ale fakt faktem, s--s jest zajebisty. Dlatego lepiej najpierw od razu po 40 minutach s--s, bo jak się zaczniecie całować i patrzeć w oczy i rozmawiać to ta zalewającą miłość może wyprzeć pożądanie