Wpis z mikrobloga

@Seshu: mówienie s--------j i cofanie się do tylu to jak popychanie kogoś i odskakiwanie w tym samym momencie. Psycha przedszkolaka i łamiący ton glosu korespondują ze szczurzą facjatą. Pierwszy raz widzę chłopa i już go nie lubię xd
  • Odpowiedz
@bartoromeo: chłop jest tak toksyczny, że się nie dziwię, że już go nie lubisz. Mało kto go lubi. Swoją toksycznością wysłał dziewczynę byłą do grobu. Miał swego czasu konto na Wykop ale po tej aferze uciekł jak kotek z podkulonym ogonem czyli jak zawsze. A tutaj filmik jak Miecugowa uderzył na scenie.
Lardor - @bartoromeo: chłop jest tak toksyczny, że się nie dziwię, że już go nie lubi...
  • Odpowiedz
@Seshu: Ja to mam wrażenie że Oskarek podszedł do niego żeby porozmawiać o starych czasach, a Krzyś jaki jest taki jest, i pewnie już ni c---a nie pamięta Oskarkowej mordy, ten wyjął kamerę i go zaczął nagrywać, to Kśkowi puściły nerwy i doszło do wyzwisk bo myślał że to chamski widz
  • Odpowiedz
Bo mija 5 Lat odkąd wprowadzono media w błąd i wypowiadał się (!) w moim imieniu ten co był moim kolegą (nagrywaliśmy filmy, jedliśmy kebaby itp.).
Chodziło o te filmy co mnie patostrimer pobił z kolegami, ale nie za edofilie.
Dostałem to info od jednego z dziennikarzy, że będą u mnie i że druga afera się szykuje!

Był kwiecień 2017 ja pracuje w fabryce, a mój były kolega „długowłosy” wprowadza media w błąd.

Jak
  • Odpowiedz
@enterex: juz Ci to raz czy kilka razy mowilem abys Rafal sie nie bal i nie patyczkowal sie. Tego frajera rafocwela wykurzyli z doliny ale ja bym lecial po bandzie i tak ,,dla beki" dalej go grillowal. Te filmy z twoim udzialem chyba dalej kraza po necie. Dojedz gnoja.

Alieksieja Miecugow to dojedz za to co tu napisales + za te teksty co w klipie na tagu znajdziesz, ze nazwal cie cpunem i k--------m. Typ mysli, ze jest bezkarny to mu dowal tak aby przestal fikac.

Wspolczuje Ci stary ale musisz wytoczyc ciezkie dziala a nie patyczkowac sie. Reputacja naruszona to tymbardziej masz
BananowyKochanek - @enterex: juz Ci to raz czy kilka razy mowilem abys Rafal sie nie ...

źródło: comment_1647021208y6ymSv3xCWu4Hyy2UBFJxw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
@enterex zrób porządek z tym kucem! Pamiętaj nie miej litość wyśpiewaj na jego temat wszystko pamiętaj, że ci zrobił krzywdę i jak by mógł zrobił by to jeszcze raz. Tak jak Natalii zamiast pomóc groził i jak się to skończyło? To już każdy wie.
  • Odpowiedz
@Lardor: @Seshu: @Bananowy_Kochanek: Ja pisałem wszędzie do dziennikarzy ale boja się bo mają też zarzuty za naruszenie mej prywatności. Jak możecie to piszcie do wszystkich dziennikarzy dlaczego nie pozwolono mi się wypowiedzieć, poszczuto mnie i zachowano się nieetycznie względem mnie i mojej rodziny? W Polsce są adwokaci co to wszystko mają jak wyglądało szczucie na mnie tylko nikt nic nie chce mówić. Napiszcie do tego portalu
  • Odpowiedz
@Bananowy_Kochanek: Nie. Jak przyjdą do mnie, to będę rozmawiał grzecznie. Ja nie zgłaszałem tego do prokuratury,bo nie chciałem wysyłać do więzień dziennikarzy. Wiem że ugody były dla mnie ale nie brałem ich bo wtedy się bałem osobiście oto pofatygować
  • Odpowiedz
@enterex: prawidlowo. Tylko wez obsmaruj tak swego ,,kolezke" od kebabow aby jak to sam mowil ,,ojj bedzie mial cieplo w majtach" skosztowal.

Musisz na spokojnie, bez agresji wyjasnic dokladnie od A do Z to i owo. Sam ledwo ogarniam to co piszesz ale probuje Ciebie stary zrozumiec.

Przygotuj to co masz przygotowac, wyluzuj i opowiedz wszystko. Sami majac materialy od Ciebie rusza ta machine. Ty i Twoja rodzina juz wystarczajaco oberwaliscie, ,,daj szanse innym
  • Odpowiedz