Aktywne Wpisy
Solipsyzm +222
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
robert5502 +542
#kononowicz #axeliocontent
@kujaj00r: konon jako jedyny chyba sie nie boi sie przed kamera do my little pony fiknac z piesciami. Mogl gazem go jebnac
Chodziło o te filmy co mnie patostrimer pobił z kolegami, ale nie za edofilie.
Dostałem to info od jednego z dziennikarzy, że będą u mnie i że druga afera się szykuje!
Był kwiecień 2017 ja pracuje w fabryce, a mój były kolega „długowłosy” wprowadza media w błąd.
Jak
Alieksieja Miecugow to dojedz za to co tu napisales + za te teksty co w klipie na tagu znajdziesz, ze nazwal cie cpunem i k--------m. Typ mysli, ze jest bezkarny to mu dowal tak aby przestal fikac.
Wspolczuje Ci stary ale musisz wytoczyc ciezkie dziala a nie patyczkowac sie. Reputacja naruszona to tymbardziej masz
Sluchaj zrob znalezisko i opisz cala historie. Musisz to naglosnic bo tak to przejdzie bez echa
Musisz na spokojnie, bez agresji wyjasnic dokladnie od A do Z to i owo. Sam ledwo ogarniam to co piszesz ale probuje Ciebie stary zrozumiec.
Przygotuj to co masz przygotowac, wyluzuj i opowiedz wszystko. Sami majac materialy od Ciebie rusza ta machine. Ty i Twoja rodzina juz wystarczajaco oberwaliscie, ,,daj szanse innym