Aktywne Wpisy
pierwszynawenus +403
Właśnie ogarnąłem, że dzieciaki we wczesnej podstawówce nie potrafią już używać Windowsa. Nie wiedzą co to są pliki i foldery, nie umieją instalować programów, niektóre nawet mają problem z obsługą myszki. Ogarniają tylko świetnie urządzenia z dotykowym ekranem - smartfony i tablety.
mam_spanko +4
Znam się z różową pół roku, ona wzięła mieszkanie na kredyt i chce żebyśmy razem zamieszkali.
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#kononowicz #axeliocontent
@kujaj00r: konon jako jedyny chyba sie nie boi sie przed kamera do my little pony fiknac z piesciami. Mogl gazem go jebnac
Chodziło o te filmy co mnie patostrimer pobił z kolegami, ale nie za edofilie.
Dostałem to info od jednego z dziennikarzy, że będą u mnie i że druga afera się szykuje!
Był kwiecień 2017 ja pracuje w fabryce, a mój były kolega „długowłosy” wprowadza media w
Alieksieja Miecugow to dojedz za to co tu napisales + za te teksty co w klipie na tagu znajdziesz, ze
Sluchaj zrob znalezisko i opisz cala historie. Musisz to naglosnic bo tak to przejdzie bez echa
Musisz na spokojnie, bez agresji wyjasnic dokladnie od A do Z to i owo. Sam ledwo ogarniam to co piszesz ale probuje Ciebie stary zrozumiec.
Przygotuj to co masz przygotowac, wyluzuj i opowiedz wszystko. Sami majac materialy od Ciebie rusza ta machine. Ty i Twoja