Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
wojstenik +403
Faceci mają dłużej pracować, w razie wojny zamyka się dla nich granice i muszą iść w kamasze, a do tego są dyskryminowani na innych płaszczyznach.
Z jakiego powodu emerytury dla mężczyzn i kobiet są tak rozbieżne? Przecież nie ma to żadnego uzasadnienia.
System poniżej to podobne wpływy do budżetu jak dzisiaj, ale jest o wiele bardziej sprawiedliwy.
#ekonomia #emerytury #4konserwy #neuropa #wojna
Poza tym, jeśli nie było generalnych protestów przy zrównaniu i podniesieniu wieku emerytalnego do 67 lat (dla kobiet o 7 lat), to tym bardziej nie byłoby ich w przypadku wprowadzenia wieku 63 lata.
Nie, nie miało sensu. Sens miałoby gdyby najpierw zrównali do 65 lat, a dopiero później podnieśli wszystkim do 67.
@Fidel1: ale to się czepiasz tego że zrobili to stopniowo, że nie zrównali wieku, czy konkretnie czego? Faktem jest, że PO wyrównało i podwyższyło wiek emerytalny. A PiS to zniósł. Gdzie zatem jest bzdura w moim wpisie?
Że wiek emerytalny mężczyznom zaczęto podnosić zanim został z nim zrównany wiek emerytalny kobiet.
Nie, nie jest.
Przecież napisałem to wcześniej.