Aktywne Wpisy

Atreyu +104
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz

Ukraina sama musi się dozbroić w magiczny sposób
A p---------e o migach w mediach w tym nie pomaga
Błagałem ich żeby cisnęli się do UE za wszelką cenę, a przy okazji żeby jakoś odzyskali Krym.
Uczyli się języków, zachodniej kultury pracy, demokracji.
Niestety NATO i UE miało ich w dupie, ofiarowało minimum wsparcia z niskim priorytetem. Przez to zamiast szybkiej akcji europeizacji Ukrainy mieliśmy 8 lat męczarni. Jak teraz nie uda
Po wczorajszej akcji i totalmym wizerunkowym blamażu USA niestety ale można się obawiać takiej szczątkowej tylko pomocy
:\
Ale wiesz że to właśnie amerykańskie media i amer politycy o tyn p--------i?xD
Nie wszystko jest winą rządu RP - serio.
@muak47: To
@Mathas: to jest retoryka putinowskiej propagandy która nie rozumie że cywilizowana europa nie ma ochoty walczyć na wojnach.
Rosyjskim paranoikom wydaje się że USA planuje inwazje na Moskwę przez Ukrainę. Zapominają że przez Litwę i Turcję też mogą, a Ukrainę i Białoruś zajęliby sobie przy
@Mathas: Czyli przekreślenie całej idei NATO. To byłby koniec sojuszu.
@Mathas: zależy od przyczyny konfliktu. Jeżeli wiedzieliby ze putin idzie na berlin to walczyli by z nim na polskiej ziemi, a jeżeli dogadali by się z Putinem sprzedając mu Polskę to wysłali by nam tylko hełmy
@KopecyFan Weź przeczytaj artykuł 5, ale tak dogłębnie i ze zrozumieniem.
Yupp, masz racje.
A mówiąc dosadniej US są w stanie zaangażować się mocniej, ale tylko proxy; mneijszymi państwami i nie nato.