Aktywne Wpisy
Zwierz33 +37
#zwiazki #seks #tinder #badoo #informatyka #pracbaza #pracait #praca #kolarstwo
Właśnie pisałem na apce z fajną laską 31 l. okazało się że, ćwiczy na siłce, śmiga rowerkiem. Nie ma dzieci, ma prawko i auto. Pisaliśmy 3 h prawie. Głównie o siłce, tematy naokoło, o rowerze, podróżach. Miała wzrost 177 cm ja mam 182-186 jakoś bo każdy inaczej mierzył... Ładna, szczupła sylwetka. Później zaczęliśmy o autach, potem o zwierzętach. Ona wysłała mi zdjęcie swojego
Właśnie pisałem na apce z fajną laską 31 l. okazało się że, ćwiczy na siłce, śmiga rowerkiem. Nie ma dzieci, ma prawko i auto. Pisaliśmy 3 h prawie. Głównie o siłce, tematy naokoło, o rowerze, podróżach. Miała wzrost 177 cm ja mam 182-186 jakoś bo każdy inaczej mierzył... Ładna, szczupła sylwetka. Później zaczęliśmy o autach, potem o zwierzętach. Ona wysłała mi zdjęcie swojego
jetlag +16
Byłam na ultrace i było dużo Ukraińców i wyobraźcie sobie, że oni wnieśli kibel (z wielka duma), żeby postawić to przy aucie rosjanina żeby go "ośmieszyć" (tylko że jego auto jest zarejestrowane w Niemczech i dlatego się tam dostał bo organizatorzy nie akceptowali aut z Rosji, a wydaje mi się ze to nie jest problem sprawdzić wiarygodność takich rzeczy). Jak dla mnie to już rasizm, tym bardziej, że w komentarzach pod tiktokiem
Piszę do was bo mam mały problem. 7 miesięcy temu sprzedałem samochód z przebiegiem 240 tys km w umowie zawarłem informację że potrzebna jest wymiana sprzęgła i rozrządu. Dzisiaj dostałem pismo od prawnika że kupujący chce skorzystać z prawa rękojmi. Auto ma aktualnie przebieg 356 tys Km i powodem rękojmi jest zatarcie silnika. Niby wada ukrywa bo blok posiadał pęknięcie. Co robić w takim wypadku? Wydaje mi się że facet szuka jelenia bo przez te 116 km olej parę razy już zmieniał więc czy to mnie powinna dotyczyć ta sprawa?
#motoryzacja #prawo #rekojmia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #622511b94ad8e23fb51f5d45
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Op ja 2 - iść do prawnika, żeby za 200 zł napisał mi madre pismo, że ma #!$%@?ć
Sprawa bardziej, niż oczywista. Zwłaszcza, jak jesteś prywatnym sprzedającym.
Jakby to wyszło po 500km to może byłoby coś do dyskusji. Po ponad 100k - chyba se jaja robią XD
Chyba, ze trafisz na takiego co swojego klienta chce wycyckac ( co zdarza sie bardzo czesto) bedzie mu doradzal pozew i droge na noze. Ale wtedy tym bardziej warto miec swojego prawnika
Bzdura. To budowanie dowodow i podstawy
Absurdalnosc prawa tutaj straszliwa. Od razu widac ze auto (pewnie nie nowe) uzywane jest komercyjnie. Przez taki przbieg zaniedbac
Swoją drogą właśnie dlatego nie będę sprzedawał swojego Gruza tylko jeździł nim do śmierci bo kupi jakiś zjeb i będzie ciągnąć po sądach że on kupił 20 letni bolid i mu się popsuł xD
Komentarz usunięty przez autora
@Zulf jakiś śmieszek myślał, że jak każdy jest zajęty wojna to mu przejdzie tani bejt ¯_(ツ)_/¯
Lec do papugi
@bigger:
@bigger: dzbana to sobie w rodzinie szukaj.
odnies się do konkretnej sytuacji(7 mies, 140k km), a potem dopiero sraj banałami z for prawniczych.
i na drugi raz grzeczniej.
@jarekkoval: tak, ale u opa sytuacja jest całkowicie inna.
to, że czasem jakis wąsaty handlarzyna musi auto przyjąć, to jest jasne.
rzecz idzie o konkretna sytuację.
btw, ciekawi mnie pacjent- co za auto, rocznik, no i jego wartość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To,ze jego zadania juz na pierwszy rzut oka sa absurdalna to jedna sprawa. Ale druga jest taka, ze przy odpowiednim poziomie zaangazowania i rownoczesnie olewactwa drugiej strony jest sie w stanie przyklepac nawet cos tak glupiego.
Pisza Ci tu nie tylko ja, ale reszta @Cudak13: @Krystian19922: ze na takie pisma sie odpowiada. A nie olewa.