Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +455
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Odpowiedzi są bardzo ciekawe, aczkolwiek wcale nie zaskakujące. Niemniej delikatnie burzą narrację dzieciorobów i natalistów o samotności i szklance na starość. xD #antynatalizm #childfree #bekaznatalistow
---
---
---
---
---
---
Niczego nie zburzy. Dla natali to za dużo tekstu
Sama widzę wiele przypadków gdzie starsi ludzie mają dzieci, a są sami.
Ja przykładowo nie wyobrażam sobie nie pomóc ojcu na starość. Mimo, że mieszkam w innym kraju, to zamierzam go do siebie zabrać, gdy będzie taka potrzeba. Mamy kontakt prawie codzienny, jest moim tatą i przyjacielem i nawet nie chcę
@SuperTimor435: Nie tylko za dużo tekstu, ale w dodatku po angielsku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy kto miał "starszą" rodzinę z dala od swojego rodzinnego miasta ten wie, że Ci ludzie są tak samo samotni przez 350(przeważnie w wakacje się do takiej rodziny jeździło na tydzień lub dwa) dni w roku jak Ci bezdzietni ¯\_(ツ)_/¯