Wpis z mikrobloga

@yebiedienko: Pamiętając zielone ludziki i tłumaczenia putlera typu "takie X można kupić w każdym sklepie z X", uważam że nagły zwrot o 180 stopni i twierdzenie, że Ukraina sama siebie napadła i nagrywa własne pojazdy z domalowanymi oznaczeniami nie jest czymś, co byłoby niemożliwe w wykonaniu rosyjskiej dyplomacji xD
  • Odpowiedz
@yebiedienko: to nie kacapy a ludzie ktorzy musza myslec niestandardowo w kazdej sytuacji bo wtedy uwazaja sie za madrzejszych i wolnych, na fb te same konta co pisaly o plandemi, kagancach i szczypawkach (pisaly "agresywanie", pod kazdym postem o covid umieszczali wywody ze to spisek itd ) teraz albo neguja pomaganie bo bandera / przedstawienie dla gojow to maja pretensje ze ukraincy dostaja mieszkania czy komunikacje miejska za darmo
  • Odpowiedz
  • 0
@tangerynke Tu nie chodzi o każdego kto się nie zgadza, nie wiem po co generalizujesz, bo ja tak nie powiedziałem. Chodzi o poziom absurdu tego komentarza, kto inny mógłby coś tak durnego wysrać i na jakiej podstawie niby?
  • Odpowiedz
Przecież to właśnie niestandardowe myślenie sprawia że jesteś mądrzejszy.

@ADISS_N1: nie z automatu, ludzie na sile szukaja spisku we wszystkim. nie slyszalem o niczym glupszym niz chemitrails, depopulacja poprzez szczepionke, czipy w szczepionkach itd a glosza je ludzie ktorzy uwazaja sie za madrzejszych i kazdego wysmiewaja kto probuje z nimi polemizowac

o wojnie to inna kwestia, mysle ze faktyczne straty ukrainskie poznamy dopiero za jakis czas a pomoc USA i
  • Odpowiedz
@yebiedienko
No widzisz, ty sam ze sobą dyskutujesz to po co ja ci jestem potrzebny? Sam sobie radzisz bardzo dobrze.

@Endriu_z_Oppeln
Aa to o takim 'niestandardowym' myśleniu mówiłeś. To w tym wypadku jak najbardziej. Natomiast każdy kogo kiedykolwiek interesowała historia i konflikty zbrojne zdaje sobie sprawę że wojna informacyjna trwa w tej chwili i trzeba przesiewać informacje obu stron jeżeli chce się dojść do prawidłowych wniosków. My jesteśmy jedną ze
  • Odpowiedz