Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +15
Mucha_w_oku +97
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

#gielda
źródło: comment_16460384113PuZAqd0mO0J5ij9CZYoRs.jpg
Pobierzźródło: comment_1646038500yKYS4aa9nhvrys1vsPOwPr.jpg
PobierzMax za kilka dni stracisz cały wypracowany zysk
@lukasz_: w excelu mam formułe obliczającą zysk już bez prowizji i podatku.
@bialyjakbialek: Może tak, może nie, któż to wie? Jakoś od początku zawirowań na GPW tak się bawię, i jak na razie jest na plus.
Choć faktem jest, że gdybym nie realizował zysków nieco zbyt szybko i nieco zbyt ciasno nie ustawiał SL, to by zamiast kilkuset zeta do przodu byłoby kilka tysięcy.
Przy tym bardzo istotne jest trzymanie stop lossów oraz patrzenie przez pierwszy kwadrans na oferty na danym walorze, żeby w razie pomyłki co do kierunku szybko s--------ć - to day trading,
Napiszesz dlaczego nie warto grać na XTB?
@saycool: Zależy o co pytasz.
Jeżeli o to, czemu te transakcje są na ING - ponieważ gram na nich osadem z konta ROR i kilku rachunków RO, która na coś czeka. To też wymusza pewne rzeczy, np. to że to daytrading - no nie ma bata, na koniec sesji wychodzę do gotówki nieważne co.
Jeżeli o to, czemu nie gram na XTB -