Wpis z mikrobloga

@Vanderwill: może coś popieprzyłem.. kupowałem w musiccenter.com.pl w 2018 i widzę teraz, że przelew wynosił 2519 zł, więc możliwe, że pamięć mnie myli, albo jeszcze coś w tym zamówieniu było zawarte. W każdym razie meksykańskie fendery są świetnie zrobione, gra się lekko, brzmi pięknie - warte swojej ceny po stokroć. Ja bym popatrzył jakie jeszcze meksykańskie fendery masz dostępne i ew dozbierał jeśli chcesz mieć gitarę z wyższej półki w
  • Odpowiedz
@Vanderwill: mam Squier Contemporary Jaguar. Mój ogólnie jest fajny, ale czuć pewne defekty, zwłaszcza zadziory na progach po bokach gryfu, no i poza tym, że jest to ładna gitara i brzmi dobrze to czuć, że jest to nadal niska półka jeśli chodzi o jakość użytych komponentów, no ale wiadomo, to stosunkowo niska cena.
  • Odpowiedz
@Vanderwill: w takim zakresie cenowym ogromnej różnicy w jakości wielkich nie będzie, dlatego też pisałem, że warto wtedy przynajmniej klucze na jakieś blokowane wymienić i najpewniej zablokować ruchomy mostek. Ceny w PLN przez ostatnie ~2 lata w------y w kosmos, do 2k raczej bym się nie spodziewał cudów.

Jakbyś dołożył do fendera z serii player, tak jak kolega wyżej pisał, to biorąc pod uwagę prostotę budowy takiego tele faktycznie można już
  • Odpowiedz