Aktywne Wpisy

vieniasn +13
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +96
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

pocwicza, poruchaja, wojsko sie nie moze nudzic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@studentskyyy: Powiedziałbym, że raczej o słabej Ukrainie. Myślisz, że USA i inne kraje specjalnie budowały mit o potędze Rosji?
źródło: comment_1645954762gDo990ZdmGQ5K0WyDwOpCa.jpg
Pobierz@Fermiol: Jeśli łapią do niewoli żołnierzy z elitarnych jednostek to powinni to mocniej akcentować i pokazywać ich zdjęcia w mediach. Dlatego pytałem skąd czerpiecie informacje?
@nmazocatto: Tym lepiej dla wszystkich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1645954970AAEXLUzD8FlWBneTijomQc.jpg
PobierzCały czas stoję na stanowisku, że jeśli nie ma woli pokoju to najlepszą opcją będzie jak agresorzy utkną tam uwiązani w walkach na bardzo długi czas i że się przy tym mocno wykrwawią.
Na plus dla Ukrainy działa to że armia rosyjska logistycznie jest uwiązana do kolei.
@Fermiol: no to jeśli mi to umknęło to co dopiero większości
@Fermiol: Też mi umknęło. Jak przeczytasz mój pierwszy wpis cały to ujrzysz moje pytanie o źródła.
@Sheppard28: Powiedz to rodzinom poległych, po drugie mamy naprawdę XXI no chyba, że w Rosji czas się zatrzymał w innym wieku?