Wpis z mikrobloga

mężczyźni do 60 roku życia mają zakaz wyjazdu z Ukrainy. Czyli kobiety przez 30 lat współrządziły, blokowały rozwój państwa swoimi pierdami, blokowały przygotowania do wojny i budowę silnej armii, a teraz mężczyźni z ch*jem w ręku stawiani są pod ścianą.
Czyli jak zwykle silne i niezależne kobiety bawiły się w politykę ale konsekwencje mają ponosić tylko mężczyźni.
Kobiety widzą i uważają za mężczyzn tylko tych najwyżej, prawników, lekarzy, polityków, prezesów i właścicieli firm i tu chcą parytetów, tu chcą równouprawnienia
ale trep który będzie taplał się w gównie i błocie, który będzie rzygał ze strachu przed śmiercią, który będzie się mordował na ćwiczeniach wojskowych zabrany z domu do poboru, który poniesie wszelkie konsekwencje politykowania jest k---a niewidzialny, nawet nie uważają go za człowieka
Jedno wielkie XD na ten świat i te czasy gdzie panuje ,,patriarchat" a tak naprawdę z jednej strony faceci są gnojeni przez cuckserwatystów a drugiej przez feministów

#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #pieklokobiet #pieklomezczyzn #ukraina #logikaniebieskichpaskow #przegryw
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Creed-Bratton: przede wszystkim w tym, że gdy kobiety chcą równouprawnienia to klaszczesz uszami ale jak facet się zająknie o to to k-----z na niego jak na kogoś kto zrobił ci wielką krzywdę

i to też do @grzsci: jestem pewien, że kobiety tez nie były by orędowniczkami niepotrzebnych wojen i poboru gdyby dotyczył też ich
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton: ale to nie ma znaczenia do końca ile to popiera. Liczy się to, że niby mamy równe prawa, a w razie wojny tylko jedna płeć ma walczyć, narażać życie i ginąć.

Jakim ujem, ja się pytam?

Czemu coś do gadania o kraju ma mieć ktoś, kto nie będzie go bronił i w razie problemów zamierza spie@#$lić sobie wygodnie za granicę? Taki ktoś powinien być traktowany jako imigrant bez praw
  • Odpowiedz
@harold97: Jak już się przysrywam, to o to, że mam nieodparte wrażenie, że ludzie tacy jak ty tylko szukają pretekstu, żeby usprawiedliwić swoją niechęć do bab i podzielić się z nią z całym światem. Wczoraj to było to, to lochy wolą facetów, którzy im się podobają, niż takich, którzy im się nie podobają xD Dzisiaj dobrym pretekstem jest wojna, a jutro znajdzie się jakiś kolejny powód.

Ja nie wiem czy
  • Odpowiedz
Strach o swoje życie ma być czynnikiem, przez który mam być pozbawiony praw obywatelskich?

@Creed-Bratton: no tak. Zawsze można też ustalić specjalny podatek dla tych co tak się boją, idący w całości na armię, którym wykupią sobie prawa obywatelskie, w tym prawo do głosowania. Np. podwójny dochodowy.

Gdy prawa obywatelskie są za darmo, to wtedy mamy to co mamy, czyli każdy ma wysrane na wspólne dobro i ludzie masowo deklarują,
  • Odpowiedz
@diamentovva: ja tylko przypomnę, że wiele kobiet była przeciwna działaniu sufrażystek bo obawiały się właśnie obowiązków związanych z "byciem równoprawnym obywatelem". Że przywilej brania udziału we władzy nad państwem będzie szedł razem z odpowiedzialnością tj. obowiązkiem obrony tego państwa w przypadku zagrożenia. Wykpiłyście się (nie Ty tylko kobiety ogólem) i dostałyście prawo udziału w życiu społecznym bez obowiązków które mają mężczyźni.

Prywatnie, ja jestem przeciwny poborowi i raczej przeciwny kobietom
  • Odpowiedz
Zawsze można też ustalić specjalny podatek dla tych co tak się boją, idący w całości na armię, którym wykupią sobie prawa obywatelskie, w tym prawo do głosowania.

@skitarii: Skoro już dzielimy się idiotycznymi pomysłami, to ja np jestem za tym, żeby na wojnę wysyłać tylko ludzi, którzy deklarują się jako wierzący. Wszak oni wierzą w życie po śmierci i na pewno w to, że oddanie życia za ojczyznę daje im
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton: Ateiści mają takie same przywileje jak wierzący w tym kraju więc porównanie chybione.
Za to kobiety mają takie same prawa ale nie te same obowiązki mimo ciągłego gadania o równouprawnieniu
  • Odpowiedz
@harold97:

Feminizm to dobre narzędzie żeby bardzo silni mężczyźni mogli trzymać w kontroli słabych mężczyzn - poprzez ich kobiety

Żadna kobieta nigdy nie fiknie naprawdę silnemu mężczyźnie u władzy - kobietom można dawać różne fasadowe-reprezentacyjne stanowiska i udawać "równość" ale wszystko pozostaje w decyzji gabinetu cieni
  • Odpowiedz
Skoro już dzielimy się idiotycznymi pomysłami, to ja np jestem za tym, żeby na wojnę wysyłać tylko ludzi, którzy deklarują się jako wierzący

@Creed-Bratton: ale co jest w tym idiotycznego? Czemu masz mieć wpływ na państwo, skoro chcesz jawnie pasożytować na poświęceniu innych aby to państwo trwało?

Obecny system liberalnej demokracji ma jakieś 50 lat, a wcześniej zawsze było tak, że z obywatelstwem i pełnymi prawami wiązały się obowiązki wobec
  • Odpowiedz
Feminizm to dobre narzędzie żeby bardzo silni mężczyźni mogli trzymać w kontroli słabych mężczyzn - poprzez ich kobiety

@Phallusimpudicus: Absolutnie nie, feministki nie słuchają się bardzo silnych mężczyzn tylko swoich emocji. Ich władza to zguba dla narodu
  • Odpowiedz
@harold97: zawsze tak było jest i będzie. przeciętny facet to statystyka nic więcej nic mniej. Ma pracować na państwo jak najdłużej i jak najciężej mając jak najmniej a w razie wojny ginąć w pierwszej lini frontu
  • Odpowiedz