Wpis z mikrobloga

@NapoleonWybuchowiec: bo to zwykły pajac. może liczy na to, że jak będzie p-------ł w kółko to samo to za 10 lat się to spełni i będzie miał rację ¯\_(ツ)_/¯

@inko-gnito: tak, tak. w którym państwie europejskim ceny nieruchomości zaczęły spadać? wszędzie rośnie.
  • Odpowiedz
@ly000: "wszędzie rośnie."
Pics or didn't happen

@scriptkitty: oczywiście Ty wszystko przewidziałeś. Napisz jak w najbliższych miesiącach będą się zachowywać na gieldzie spółki skarbu państwa i waluty, bo waham się w co inwestować.
  • Odpowiedz
Napisz jak w najbliższych miesiącach będą się zachowywać na gieldzie spółki skarbu państwa i waluty, bo waham się w co inwestować.

@inko-gnito: Kupiłem w 2013r bitcoiny i jak na razie jestem zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@scriptkitty: umiesz czytać historyczne wykresy. Super. Ale ja nie pytam co kupiłeś i kiedy. Proszę żebyś mi narysował wykres tego co będzie się działo z walutami i spółkami skarbu państwa. Przecież tak łatwo przewidujesz działania PiS-u.
  • Odpowiedz
Ależ to pięknie pierdachnie. Mick miał racje. Wy naganiacze nie godni go po stopkach calowac xD nie pisal od 10 lat, tylko od 2018. I ma racje facet.
  • Odpowiedz