Wpis z mikrobloga

Halo k0nfederaci i k0nfederatki! Oraz ci niebinarni spod #konfederacja

Jak tam wasz narąbany guru? Demencja dziś trochę mniej go poniewiera? Januszek dziś nic o Hitlerze nie napisał/powiedział?

Trochę słaby z Januszka Korwina-Mikke strateg i polityk. Działania #rosja wobec #ukraina sprawiają, że do panteonu złotych wypowiedzi starego pryka takich jak:
- Unia Europejska upadnie już niedługo,
- snajperzy, strzelający do ludzi na Euromajdanie byli szkoleni również w Polsce
-Typowa dla CIA operacja "fałszywej flagi"
- Szwecja upada
- kobiety przesiąkają poglądami mężczyzn pdk

i wielu, wielu podobnych bzdur dołącza również wyryte złotymi zgłoskami:

Ja mówiłem od wielu miesięcy, że Rosjanie nie wejdą na Ukrainę. A 99 innych komentatorów twierdziło inaczej. I co teraz mamy? Putin na Ukrainę oczywiście nie wchodzi. W normalnym kraju to ja byłbym jedynym komentatorem, a tych 99 już nigdy by nie zaproszono. Ja jestem traktowany jak idiota, bo mówię co innego niż większość. Nawet jeśli jest to zgodne z rzeczywistością.

Jednak Janusz korwin mikke jest traktowany tak, jak na to zasługuje. Do roboty wyznawcy, trzeba dokonać egzegezy typa, który ze starości wali jak chory w kubeł.

#bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka
Tamerlan - Halo k0nfederaci i k0nfederatki! Oraz ci niebinarni spod #konfederacja

...

źródło: comment_1645482233EI5FbpHnWMSriWkz2zKfAm.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja mówiłem od wielu miesięcy, że Rosjanie nie wejdą na Ukrainę. A 99 innych komentatorów twierdziło inaczej. I co teraz mamy? Putin na Ukrainę oczywiście nie wchodzi. W normalnym kraju to ja byłbym jedynym komentatorem, a tych 99 już nigdy by nie zaproszono. Ja jestem traktowany jak idiota, bo mówię co innego niż większość. Nawet jeśli jest to zgodne z rzeczywistością

@Tamerlan: ale przecież Putin wjeżdzą do Repulik Ługańskiej i
  • Odpowiedz
@Tamerlan:

Polecam program Kuby Wojewódzkiego bodajże z 2003 roku, gdzie Janusz niezwykle trafnie przepowiada przyszłość.

Zaznaczylem nawet ten fragment. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
vulfpeck - @Tamerlan: 

Polecam program Kuby Wojewódzkiego bodajże z 2003 roku, gdz...
  • Odpowiedz